Wonder Cells – a gyönyörű bőr őrzője. Információk az árról, beszerzési helyről, tapasztalatokról.

20
1996

Wonder Cells – a gyönyörű bőr őrzője. Információk az árról, beszerzési helyről, tapasztalatokról.A gyönyörű bőr azon kiváltságok egyike, mely nem adatik meg mindannyiunknak. Legyen szó akár vízhiányos, száraz bőrről, tinédzserkori hegek tarkította orcáról, vagy akár túlzott faggyúműködésről árulkodó fénylő homlokról, tulajdonosaik mind egyet akarnak: tiszta, természetesen ragyogó, egészséges bőrt. Az ember tulajdonsága, hogy sokszor első látásra megítélik, beskatulyázzuk az embert. A problémás bőr, eredetétől függetlenül, sajnos a mai napig sokaknak az ápolatlanság jelzője, akkor is ha „tulajdonosa” bármit megtenne némi változásért. Akik küzdöttek hasonló problémával, azoknak jó hírünk van, megvan a megoldás, ráadásul a termék természetes alapanyagokból, 21.századi technológiával készült, s a csillagászati árú kozmetológiai kezelésekhez képest az ára igen kedvező. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, olvassa tovább cikkünket, melyben kitérünk a  termék használatára, árára, a rendelés menetére és néhány elégedett vásárló véleményére. www.WonderCells.promotion.hu

Természetes összetevők a természetes szépségért – a Wonder Cells összetevői

A Wonder Cells formulájának megalkotásakor a legfontosabb szempont a hatékonyság mellett az volt, hogy olyan összetevőlistával rendelkezzen, amelyet bátran használhat mindenki, korra és nemre való tekintet nélkül. A legtöbb kémiai vegyszeres kozmetikum, ha időlegesen segít is céljaink elérésében, az általuk kiváltott túladagolási, illetve allergiás reakciók és a szervezet hozzászokása megnehezíti a hosszú távon tartós, egészségkárosítástól mentes használatot. A Wonder Cells egyik titka a természetben rejlő alapanyagokban rejlik. A Föld túl sok varázslatos növényt adott nekünk ahhoz, hogy veszni hagyjuk ezt a kiaknázatlan lehetőséget, ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy bőrünk besokall a vegyszeres kezeléstől, hiszen lássuk be, a legtöbb bőrápolószer laboratóriumi körülmények között, rengeteg kémiai összetevő hozzáadásával készül.

Természetes összetevők a természetes szépségért – a Wonder Cells összetevői

A Wonder Cells alapanyagai egytől egyig biztonságos és ellenőrzött, Magyarországon és az Európai Unió országaiban is legálisan forgalmazható összetevők. A továbbiakban ismerkedjünk meg a Wonder Cells fő alkotóelemeivel!

  • Avokádó olaj: Az organikus avokádóolaj az avokádó gyümölcs összetört húsából készül Természetes összetevők a természetes szépségért – a Wonder Cells összetevőiún. sajtolásos eljárással. A hidegen sajtolás lehetővé teszi, hogy az így kinyert olaj a gyümölcs minden pozitív tulajdonságát megtartsa, illetve nem engedi azt sem, hogy a vitaminok lebomoljanak. Az olaj jól kenhető, a manapság divatos shea vajhoz hasonló állagot képvisel, hidratálja a bőrt, s ösztönzi a kollagéntermelést. (A kollagén felel bőrünk feszességéért). A friss bőrkép biztosítása mellett sejtregenerációs hatással is rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy bőrünk öregedési folyamata lelassuljon, s tovább őrizhesse meg puhaságát ráncok nélkül. A gyulladt, kiütéses területeken antibakteriális hatása segíti a gyógyulást. Antioxidánsokban, Omega-3 zsírsavakban, A és C-vitaminban gazdag, ráadásul természetes úton veheted fel vele a küzdelmet a bőr egyik legnagyobb ellensége, az UV-B sugárzás ellen! Remek kiegészítő lehet az aktuális fényvédő krémed mellé. És a legjobb még hátravan, az avokádó olaj a sötét szem alatti karikák és táskák ádáz ellensége, ezért kerülhetett rá a Wonder Cells összetevőlistájára.
  • Hialuronsav: A hialuronsav egy természetes, nagyméretű molekulákból álló anyag, Természetes összetevők a természetes szépségért – a Wonder Cells összetevőiamely a leghatékonyabb vízmegkötő anyag az emberi szervezetben. Minden izmunkban, ízületünkben megtalálható, jellegének köszönhetően pedig aktív alkotóeleme a gyógyszeripar számos termékének. Előállítása történhet laboratóriumi körülmények között is erjesztéssel, de a természetben az azt nagy arányban tartalmazó szövetek bizonyulnak a legjobb forrásnak.

A Wonder Cells használata

A termék használata könnyen beépíthető a napi rutinba. Nem igényel különleges felszerelést, sem túl sok időt. A leghatékonyabb módszer, ha naponta kétszer használjuk a, reggel és este.  Csak egy diónyi mennyiségre van szükség, melyet egyenletesen oszlasson el a korábban már megtisztított, szennyeződésektől mentes bőrfelületen. A hatás növelhető, ha melegvizes törölközőt tart a bőréhez legalább 1 percig vagy gőzöl használat előtt. Ez segít kinyitni a pórusokat, így a hatóanyagok is mélyebbre jutnak. Egyedülálló formulájának köszönhetően gyorsan beszívódik, s a bőr legmélyebb területeire hatol, ezért is olyan hatékony. Kb. 5 percen keresztül masszírozza be a krémet. Zsíros érzetet nem hagy a bőrön, csupán a frissesség marad. A Wonder Cells applikálása után bőre maximális szintű, hosszantartó védelemben részesül. www.WonderCells.promotion.hu

Korábbi esetleges rossz tapasztalatait más termékekkel elfelejtheti! A Wonder Cells kifejlesztői ügyeltek rá, hogy káros hatásoktól mentes, bőrbarát krémet állítsanak elő, s ennek sikerességét számos Európában végzett laboratóriumi kutatás is alátámasztja. Bár mellékhatásoktól nem kell tartania, javasoljuk elolvasni a mellékelt tájékoztatófüzetet a használatról. Használat után Önnek már csak az eredményeket kell figyelnie.

 A krém minden bőrtípusra használható. Egy kúra 14 napig tart, de a hatás maximalizálása érdekében érdemes többször is megismételni. Egy csomag általában 2 hétig elegendő.

A Wonder Cells használata

A Wonder Cell-lel elérhető eredmények

A Wonder Cell rövid időn belül olyan látványos eredményeket produkál, melyet családja és barátai is egészen biztosan észre fognak venni. A petyhüdt bőr feltöltődik, a szennyezett levegő által okozott fakó bőrszín megelevenedik. Maximális hidratáltság és védelem – a Wonder Cells ezt mind garantálja.

www.WonderCells.hu -50% Promotion!

Az évek múlását leplezni kívánóknak is kiváló segítség a termék. A ráncok elhalványodnak, Ön pedig máris évekkel fiatalabbnak tűnik. Ennek pozitív hatását az önbizalma is meg fogja hálálni! Nyerje vissza magabiztosságát, próbálja ki a formulát! A káros napsugárzástól is megvédi Ön a Wonder Cell. Fényvédő funkciójának köszönhetően egyesíti az összes funkciót, amelyre Önnek szüksége lehet, véd, ápol, feltölt, egységesít, s védőréteget képez.

Vásárlói vélemények a Wonder Cells használóitól

A leghasznosabb visszajelzéseket minden esetben a vásárlók adják. A következőkben ismerjen meg néhány hölgyet, akiknek a Wonder Cells használata megváltoztatta az életét.

Vásárlói vélemények a Wonder Cells használóitól“Egészen a 35. szülinapomig nem éreztem az idő múlását. Akkor azonban pánikba estem, hogy én sem lehetek örökké fiatal. Szinte egyik napról a másikra a szem körüli ráncaim elmélyültek, a karikák sötétebbek lettek. Nem akartam csak sminkkel az utcára lépni, ahhoz még fiatalnak éreztem magam, hogy ne vállalhassam a koromat. Az egyik barátnőmmel való beszélgetés során ismertem meg a Wonder Cells formuláját. Nagyon szimpatikus volt, hogy már egy kúra is látványos eredményeket hozott az azt végigcsinálóknak, ráadásul aggódnom sem kellett az összetevőlista miatt. Néhány kozmetikai kezelésen ekkor már túl voltam. Drasztikus, kémiai hámlasztásokkal próbálkoztam, melyek után a bőröm napokig érzékeny volt, az utcára csak fényvédővel léphettem, az egész nagyon körülményes volt, ráadásul az eredmények sem voltak túl meggyőzőek. Az internetes vélemények végleg meggyőztek, azóta mindig van itthon egy tégely, biztos ami biztos!  –Zsóka, 39 éves

“Gyönyörű bőröm volt, egészen 13 éves koromig. Ekkor azonban a tinédzserkori Vásárlói vélemények a Wonder Cells használóitólpattanások elárasztották az arcomat, mellkasomat, s nem is tudtam tőlük megszabadulni hosszú éveken keresztül, mely régi, már begyógyult, de foltos, heges bőrképet eredményezett. Alapozóvásárlásnál mindig a legnagyobb fedésű termékeket választottam, amellyel ideig-óráig leplezni tudtam a problémát, azonban hosszútávon a pórusaim eltömítődésével csak visszatértek a pattanások és mitesszerek. Végső elkeseredésemben az internethez fordultam, felkutattam a leghatékonyabbnak vallott szereket, sajnos azonban nemcsak a pénztárcám lett rövidebb tőlük, a problémám sem oldódott meg. A nagynénémnek mindig is csodaszép bőre van, aztán egy beszélgetés során kiderült, hogy ő sem csak a szerencsének köszönheti, a Wonder Cells segítségével tartja magát karban. Mivel a korábban kifizetett összegekhez képest nem volt nagy befektetés a dolog, én is megrendeltem a gyártó honlapjáról, azóta pedig élvezem minden előnyét ? Ma már nem okoz gondot sminkmentesen utcára lépni, elégedett vagyok magammal és az önbizalmam is visszatért. Köszönöm Wonder Cells!– Hanna, 28 éves

Megfizethető szépségápolás – a  termék ára

A Wonder Cells kedvező ára miatt széles körben elérhető minden korosztály számára. Legyen szó családanyákról, fiatal vagy idősödő hölgyekről, az árk kialakításakor fontos szempont volt, hogy megfizethető legyen a termék. Ha felkeltettük érdeklődését, a gyártó honlapján tájékozódhat az aktuális árakról. Fontos szempont, hogy a legkedvezőbb árat a gyártó biztosítja a termékre, ha Ön mégis alacsonyabb árral találkozna egyes webáruházakban vagy az Amazonon, szinte biztos, hogy csalókkal van dolga. Ne hagyja átverni magát!

Megfizethető szépségápolás – a  termék ára

 

A gyártó néha kedvezményeket is biztosít, amikor még kedvezőbb az egységár. Az ilyen alkalmakat célszerű kihasználni, s esetleg nagyobb mennyiséget egyszerre megrendelni az akciós áron. Óvakodjon a silány minőségű Wonder Sells másolatoktól, azok nemcsak a pénztárcájának ártanak, az Ön egészségére is károsak lehetnek.

Honnan érdemes a beszerezni?

Felkészült vásárlók manapság az interneten is szétnéznek, mielőtt egy terméket megvásárolnak, hogy azt a lehető legolcsóbb forrásból szerezzék be. Ez alapvetően jó gyakorlat, de ha olyan egyedi technológia és recept alapján készített termékekről van szó, mint a Wonder Cells, akkor sokan megpróbálnak előnytelenül hasznot húzni a sikeres fejlesztésből.  Ezért javasoljuk, hogy mindenképpen a gyártó honlapjáról rendelje meg a terméket, egyedül így garantálható, hogy biztos minőséget kap a pénzéért. A termék nem kapható gyógyszertárakban vagy patikában, így személyes beszerzésre jelenleg nincs lehetőség. A hasonló termékek hatékonyságát az előállító garantálni nem tudja, így mindenképpen az a legbiztonságosabb, ha az eredeti terméket vásárolja meg. www.WonderCells.promotion.hu

Összegzés

Ha Önnek is szüksége van egy új bőrápoló szerre, amely megszépíti bőrét, elhalványítja a mély ráncokat, feltölti és hidratálja arcbőrét, adjon egy esély a Wonder Cellsnek! A tudomány és a természet ötvöződése ez a formabontó termék, amellyel visszanyeri önbizalmát, s éveket fiatalodik csupán két hét alatt! A bemutatott összetevők gondoskodni fognak bőre hatékony ápolásáról. Régi hegek? Fakó bőrszín? Fáradt, beesett szemkörnyék? A Wonder Cellst Önnek találták ki! Rendelje meg és próbálja ki a, nincs vesztenivalója! Később már csak a bókokat kell fogadni és az ismerősök, barátnők kérdéseit a csodálatos változásról.

www.WonderCells.hu -50% Promotion!

20 COMMENTS

  1. Na egy újabb pénznyelő baromság a tökéletes csodaszerről, ami minden problémát megold. Ti meg bolondok vagytok, ha beugrotok és elhiszitek! Aztán majd itt fogtok a kommentekben sírni, hogy ez se ért semmit se!!!

  2. De jó! 🙂 Pont valami ilyesmit kerestem, a leírás meg a lányok kommentjei meggyőztek, szerintem még ma meg is rendelem, nehogy lemaradjak róla. Aztán a férjem és a gyerekek majd ámulhatnak, hova lett anya és ki ez a fiatal csaj 😀

  3. Olyan régen szerettem volna már valami újat kipróbálni, ami tényleg használ. Nekem nagyon fontos a külsőm, mindig is az volt. Így hatvan felett pedig különösen rámfér, hogy azokat a fránya ráncokat kicsit korrigáljam. Túl vagyok tucatnyi kozmetikai kezelésen, amelyek ideig-óráig használtak, ráadásul több tízezer forintot ott hagytam mindenféle elit kozmetikában – tartós eredmény nélkül. Hát, most a botox helyett ő az új legjobb barátom! Méretileg beleillik a táskámba, mindig magammnál tartom, néha talán kicsit túlzásba is esek vele…de hát természetes! Nem tudom túladagolni 🙂

  4. Én szinte mindig mindenre allergiás vagyok 🙁 Szerintetek ki merjem próbálni? Nem akarok megint vörös fejjel mászkálni napokig. Az elmúlt egy évben ez kétszer is előfordult, sajnos nagyon érzékeny a bőröm minden kencére.

  5. Őszintén mondom, sosem volt ilyen ragyogó és puha az arcbőröm. A sógornőm mindig minden változást észrevesz, hát ezzel sem volt másképp. Büszkén meséltem neki a Wonder Cellsről, a vele elért hatásokról. Amikor bevallottam, hogy milyen olcsó volt a az ő méregdrága kozmetikumaihoz képest, hát csak nézett! Azóta már megadtam neki a beszerzési elérhetőséget.

  6. Mikor én rendeltem, pont akciós volt. Figyeljetek oda lányok, nagyon szuper ajánlatokat lehet kifogni a gyártó oldalon! Rögtön rendeltem kettőt, hadd próbálja ki anyukám is. Még nem jött meg, de biztos imádni fogja! 🙂

  7. Ahhh. Elcsábultam és az Amazonról rendeltem meg, gondoltam ugyanazt kapom. Hát nagyon nem! Soha többet! Kibontottam, már az állaga is más volt. Kipróbáltam, mert na…de nem ér semmit. Zsíros, a bőröm nem szívja be, ez valami ócska hamisítvány.