Sport és egészség 1. rész: miért jók a gyakorlatok?

0
354
Valószínűleg már tudod, hogy a testmozgás jót tesz neked, de tudod, milyen jó? Testmozgás javíthat mindent, javítja a hangulat az egészséges élet, megtanulják, hogyan gyakorlat javíthatja az életed.
Jobban akarod érezni magad, több energiád van, és talán tovább akarsz élni? Akkor nem kell tovább keresned, mint aktívan. A rendszeres testmozgás és testmozgás egészségügyi előnyei, amiket nehéz figyelmen kívül hagyni. És a testmozgás előnyei szinte minden személy számára, kortól, nemtől vagy állóképességtől függetlenül. Van még valami oka, hogy elkezdjen tanulni? Nézd meg ezt a hat ok, miért elegendő mozgás javíthatja az életed.
Ok # 1-fizikai gyakorlat tartsa a súlyt a nyíl
Elegendő testmozgás segíthet megelőzni a súlygyarapodást, valamint segíthet a fogyás. Kalóriákat éget edzés közben. Minél többet dolgozol, annál több kalóriát égetsz el. Nem kell tartani minden óra a nap szabad, hogy fenntartsák az egészség, vagy fogyni, hogy lefogy. Ha tényleg nincs ideje, hogy menjen a tornaterem, akkor is csak fizikailag edzés, például a lépcsőn, nem a lift.
2. Ok: fizikai gyakorlat küzd betegségek és egészségügyi feltételek
Aggódsz a szívbetegség miatt? Remélem, hogy a magas vérnyomás megelőzheti? Nem számít, mi a jelenlegi súlya, aktívan növeli a nagy sűrűségű fehérje (HDL) vagy a “jó” koleszterin, valamint csökkenti az egészségtelen trigliceridek (rossz koleszterin). Ez lehetővé teszi, hogy a vér könnyebben átjusson a testen, és csökkenti a szívbetegség kockázatát. A rendszeres testmozgás segít elkerülni az egészségügyi problémák széles körét, beleértve a stroke valószínűségét, 2-es típusú cukorbetegség, depresszió, egyes rákok, arthritis, stb.
OK 3-gyakorlat javítja a hangulatot
Megvan az érzelmi felvevőd, amire szükséged van? Talán ki kéne engedned a gőzt egy zsúfolt nap után…. Fél óra az edzőteremben, vagy egy gyors 30 perces séta segíthet. A fizikai aktivitás serkenti az agyban lévő különböző vegyi anyagokat, ami boldogabbá teszi a sportolót, és segít ellazulni. Ezen kívül, akik rendszeresen gyakorolnak is úgy érzi, pozitívabb a megjelenésüket, ami növelheti az önbizalmat, az önbecsülést.
OK 4-gyakorlat ad energiát
Megérinteni már kifulladt az üzleti, vagy ha elfoglalt a ház körül? A rendszeres fizikai aktivitás jelentősen növelheti az izomerőt és a kitartást. Testmozgás és fizikai munka annak biztosítása érdekében, hogy mind az oxigén, mint az izomrostok tápanyagai, mind a kardiovaszkuláris rendszer hatékonyabban működjön. Amikor a szíve és a tüdeje hatékonyabban működik, több energiája van a napi tevékenységekre.
OK 5-fizikai aktivitás hozzájárul a jobb alvás
Nem tudsz elaludni? Talán nehezen tud aludni? A rendszeres testmozgás segít az embernek gyorsabban elaludni, és segít, hogy valaki túl mélyen aludjon el. Az egyetlen dolog, amit nem szabad csinálni, csak menj aludni, sportolni, különben lehetséges, hogy túl sok energia elaludni.
Ok 6-gyakorlat lehet szórakoztató
Testmozgás és testmozgás, hogy jól érezzük magunkat. Ez megadja a lehetőséget, hogy pihenjen, élvezze a természet, vagy csak csinál valami, ami boldoggá tesz. Gyakorlat is segít a család vagy barátok, hogy tegyen valamit egy szórakoztató, társadalmi környezetben. Menj gyalogutakon anélkül, hogy elhagyná az utat,vagy jelentkezzen a futball csapat. Találj valamit, amit élvezhetsz, és kezdj hozzá.
Top 10 sportesemények optimális egészség
Természetesen, akkor megy a tornaterem minden nap sétálni, így van elég mozgás, hogy eljusson, de talán lesz egy sokkal szórakoztatóbb játékosan aktív. Rendszeresen sport ad az előnyeit egy edzés program, miközben csak elfoglalt, és sok móka lehet.
Foci … ki ismeri Hollandiában? Az, hogy játszani a szerepét a kapus, vagy csak nem sok ember akar járni, miközben a futball folyamatosan mozgásban van. Különösen a középpályások, nem furcsa, hogy több mint hét vagy nyolc kilométert haladtak a mérkőzés végén. Valójában fut és fut, de sok embernek sokkal szórakoztatóbb.
Circuit training – próbálja áramköri képzés, ha éget kalóriát gyorsan, valamint az izmok akarnak növekedni. Írja be ezt a képzést, hogy folyamatosan váltson a kardio gépek, berendezések és erő képzés, valamint egy ülés alatt! Tartsa a magas lépést, és ne tartson túl sokáig az állomások között. Ez nem egy hosszú pihenés, gyorsan találsz egy jó állapotot. Egy másik népszerű formája az áramkör képzés, hogy Amerika hamarosan felrobban a képzési tábor, ahol a résztvevők amellett, hogy a nagyhatású kardiovaszkuláris munka csinál kitörések, guggolások, oldalmozgások, húzódzkodás, fekvőtámaszok.
Bár squash játékosok a saját legyen óvatos, hogy nem szembesülnek megüt az ellenfél ütő, squash egy viszonylag biztonságos játék kezdőknek. A legszebb squash, amely tapasztalt squashily éget több mint 1000 kalóriát óránként egy hosszú rally, valamint az állandó sprint minden sarkába a mező. A rugalmasság előfeltétele a sikernek a squashban, emellett a kitartás is fontos. A Squash lehet egyszerre az emberi sebesség, és erősítheti az alsó testet.
Tenisz-ha squash összehasonlítja a tenisz, akkor észre, hogy ez egy kicsit csendesebb változata szinte ugyanaz a játék. A sport, hogy szinte minden korosztály tudja csinálni a kisebb sérülési kockázat, a sport, hogy lehet játszani egy kényelmes ütemben. A tenisz rugalmasságot, állóképességet, izomerőt és gyors squash reflexeket igényel, de bárki kezdheti a tenisszel. A nemzetközi teniszszövetség szerint a 30 perces tenisz több kalóriát éget, mint a kerékpározás, evezés vagy Golf. Futás, sprint, ahol volleyen alacsonyabb a tenisz játékosok, a szívbetegség kockázata. Az állandó mozgás erősíti az izmokat és fenntartja a rugalmasságot. Lehetősége van kívül-belül játszani.
Evezősök-evezősöké lehet az erő és a kitartás, hogy építeni anélkül, hogy attól függően, hogy bármilyen veszélyes gewichtsoefeningen, mint azok a súlyok. Azok számára, akik nem férnek hozzá a hajó, evezőgépek, hogy a legtöbb edzőtermek talál egy jó alternatívát a teljes test edzés, hogy lesz vékony, erős épít izom. Bár még nem égetett annyi kalóriát, mint a squash továbbra is felszámolja az egészséges és bizonyított tevékenység az emberek, akik gyorsan fizikailag alkalmas.
Úszás-nincs szükséged a legtöbb úszóra az olimpián, de látni és tudni, hogy igazad van, hogy az úszás jót tesz a testnek. Az úszás legnagyobb előnye a kardiovaszkuláris képzés és az izom állóképesség. Különösen az intervallum képzés lehet nagyon hatékony a harcot a felesleges súly és erő képzés. Ússz kétszer a medence hosszában, amilyen gyorsan csak tudsz, majd állj meg, hogy elkapd a levegőt, és ismételd meg ezt többször is.
A kerékpározás minden állóképességi sport királya. Kerékpárok gyakran felhívni a korábbi futók, hogy tovább fáj az ízületek, hogy elkerüljék, hanem az izom állóképesség fenntartása. Sajnos biciklin fogsz edzeni, rugalmasság és felsőtest nélkül. Emiatt, ez gyakran szükséges, hogy valami mást, amikor az egész test akar edzeni.
A kocogók sok kalóriát égetnek el. Minél tovább futsz, annál több üzemanyagot fogyasztasz. A vonat közlekedik, de a felsőtest nem, és kevés rugalmasságot biztosít. A stressztörések, az izom-és ízületi sérülések komoly problémát jelentenek, ezért nagyon fontos a megfelelő bemelegítés. A futás és a kocogás olcsó és szinte minden wordengedaan lehet. Futók gyakran az utcán, gyakran még naponta.Emiatt, gyakran nincs D-vitamin hiány (amit kapunk a nap).
Sziklamászás-sziklamászás nyújt lenyűgöző anaerob élmény, rövid energia kitörések, majd hosszú ideig statikus pihenés. A különböző épít hosszú, sima izmok, hogy nem lesz olyan nagy, mint az izmok, hogy az emberek át a súlyemelés. A hátránya ennek a hegymászás, hogy ez csak anaerob, nem csinál ez annyira a szív.
Boxing – a ring of dances egy jelentős kardiovaszkuláris képzés, míg az izom állóképesség és az erő szükséges hatása, hogy egy teljes edzés az egész test. Ha van valami extra, meg akarom próbálni kickboksentraining.