PinguLingo – hol lehet megvásárolni olcsóbban tanulási hatás, vélemények Internet felhasználók

0
1852

PinguLingo – miért ez a termék olyan népszerű?

PinguLingo - miért ez a termék olyan népszerű?Minden évben egy új nyelvet tanulni. Úgy hangzik, mint valami, csak az emberek egy óriási tehetség nyelven játszani. De semmi sem kevésbé igaz: a megfelelő eszközökkel, mindenki lehet ‘taalhacker’. Gabriel weyner hívják ambiciózus ember. Ő folyékonyan beszél olasz, francia, német, orosz, ha rajta PinguLingo vélemények múlna, sok más nyelven is. PinguLingo Megtudja, hogy ő most már Magyarországon, s azt tervezi, minden évben, a többi az életét – egy új nyelvet tanulni. Lehet, hogy megkérdeznéd magadtól: ez az ember még mindig van szabad időd? Úgy tűnik tehát, mert van egy lyuk található a könyvet taalhacker’ írni. A könyv törli a hagyományos nyelvtanítási módszerek az asztalra, ő mutatja PinguLingo vélemények fórum be a módszert, amellyel meg kell ismerni – sokkal hatékonyabb.

www.PinguLingo.akció.hu -50%

A módszer wainer alapul a legújabb tudományos kutatások, amelyek mélyebb megértését, hogy az PinguLingo vélemények agy működik. PinguLingo A viszonylag rövid idő, Weiner tanult négy nyelven folyékonyan beszél. Lenyűgöző. De ő, mint a trükköket, ahogy felfedi a könyvet. Úgy kezdődik, hogy öt alapelv, hogy lehetővé teszik számunkra, hogy gyorsabban tanulni. Ők biztosan nem allevijf adni, de a fények kettő van: Ezzel szemben a tény, hogy ezek az iskolában, lehet, hogy tanult, ‘nehéz megtanulni’ vagy ‘egységek’ nincs értelme. A rövid távú, emlékszel ezt a cuccot, lehet, hogy jobb, de a hosszú távú, PinguLingo vélemények biztos, hogy nem. “További ismétlés” overleren, nem tesz hozzá semmit a langetermijngeheugen” – mondja Weiner. “Tudod, az az egyetlen tény, hogy az elmúlt schooltest, PinguLingo vélemények fórum ahol megnézte? (…) Azok, PinguLingo akik az időt, energiát a , akarom, hónap, év, évtized emlékszem. www.PinguLingo.hu

Ha ez nem érhető el, a munka nehezebb, kevesebb.” Próbáld meg: olvastam egy listát a spanyol szavak, a fordítás pedig öt perce, hogy tanulmányozza ezeket a szavakat. Vagy válasszon ki egy üres lapot, hogy lásd kulcsok. Vagy három üres papírlapot, majd tesztelje magát, háromszor. Aki az utóbbi megközelítést választja, PinguLingo akkor látni fogja, hogy három hét alatt több, mint ötven százalékát a szavakat, hogy ne feledje, míg más módszerek három hét után, illetve az eredmény, emlékszem, alig harminc-negyven százaléka a szavakat. Hogy lehet ez? A harmadik út az amygdala. Ez a része, az agy PinguLingo vélemények azt mondja, hogy a hippocampus, amit nem kell tartani, majd dobja ki. Az amygdala nem így alapján érzelmek. Ha valami igazán beindítja az érzelmek, az amygdala több hormonok geheugenstimulerende. Következésképpen van egy találkozót egy tigris jobban emlékszik, mint az unalmas szó meghatározását. Egy üres papírlapra van arról, hogy ugyanaz a hatása, mint egy PinguLingo vélemények fórum tigris. “Amint a teljesítmény PinguLingo megítélése, hogy megértsük az agyát, hogy ők a vödör. Így minden memória valami, hogy emlékezzen sprietsje geheugenstimulerende anyagok.

www.PinguLingo.akció.hu -50%

Ezek az emlékek újra, az amygdala kiváltja a hormon, amely a hippocampus konszolidálja az érintett PinguLingo vélemények hálózatok, valamint az idegsejtek kapcsolódnak egymáshoz megbízhatóan. Minden alkalommal, amikor megüt egy emlékeztető, hogy gyere vissza, hogy adja beloningscentra az agy, a hippocampus, a kémiai egy Pat hátoldalán formájában dopamin, amely a tárolt langetermijngeheugen még inkább izgató. Röviden: üres vagy teli papír szabadjára engedi a kábítószer-áztatta fél az agyad, hol unalmas szókincs tanulási nem egyezik.” Kíváncsi vagyok, mi ‘gyors’. De ugyanilyen fontos PinguLingo, hogy a képzés, amely sok időbe telik – továbbra is öröm. Ez a gondolat Weiner játékok száma. Az egyik, hogy játék segítségével a Google képek. A német szó ‘nagymama’, vagy a Hindu szó a ‘tanulás tortát? A Google egyszer, mint egy német nagymama vagy Hindusztáni-torta”. tíz-húsz másodperc a padlón,” tanácsolja Weiner. Közben ez a játék jön különbségek: a különbség az, amit várt, hogy lássa, amit a Google megmutatja. Ez biztosítja, hogy egy ‘szia!’-idő, mint a Weiner hívja, pedig lehet, hogy csak azok a pillanatok, hogy az PinguLingo agy lesz sűrített, mert érdekes. www.PinguLingo.hu

PinguLingo – vásárlás az Amazon vagy a gyártó honlapján?

“Az emlékek, hogy ebben a játékban lesz, hogy kapcsolja be a kártyát. Minden ‘Hm!’-meg fogja tapasztalni, hogy egy mély, multisensory tapasztalatok egy új szót. A kártya kell, hogy ezek az emlékek, újra hívni. Válasszon egy vagy két fényképek, különösen, mondta a nagyanyám, hogy ez egy nagyon német érzem, amit fel a kártyát.” Még egy játék: memória egy pár szót. A francia szót, hogy PinguLingo rendelés “macska” a képzés? Keressen egy emlékeztető, hogy ezt az új szót tudok érteni. Vegyük például, hogy csúnya macska PinguLingo a néni, aki mindig kiabált. Szóval. Az a szó, hogy “chat” egy csapásra sokkal könnyebb megjegyezni. De a nyelv több, mint egy sor szavakat. Ott is a nyelvtani szabályok. – Hogyan elsajátította? A tanulás, mint egy gyermek. “A gyerekek nagyon jó a nyelvtan tanítása” – írja. “Olyan jó, hogy ezek a hatodik mondat hozható létre, ami még soha nem hallottam.” Hogyan csinálják? www.PinguLingo.huPinguLingo - vásárlás az Amazon vagy a gyártó honlapján?

Ők taalinput a környezet (tehát alapvetően csak azt hallják), valamint a sorsolás alapján a megállapítások, vagy jobb, ha azt mondják: ők kitűnjön a bemeneti grammaticaregel. Akárcsak mi, felnőttek. “Ha te vagy az a fajta ember, aki szeret beállítja werkwoordvervoegingen gyakorlatok (én, PinguLingo rendelés Te, ülünk, te ülj le, ülj le, ne habozzon. Világos PinguLingo mondatok, így egy jó jel a nyelv motor.” Ha Ön egy rajongó-ból ezek a készletek? Használja a nyelvtan, mint egyfajta gyors túra a célnyelven. “Olvastad a magyarázat tanulni néhány példa; (gyakran unalmas) felsorolja, gyakorlatok, neked.” Tegyük fel, hogy szeretné megtanulni olaszul. Akkor olvasd el a nyelvtan könyv, csak többes számban az utolsó magánhangzó változtatni. Ez talán megmagyarázza, hogy a könyv szabály, számos példa van (pizza, pizza). Ott is valószínűleg gyakorlat. “Mi gyakorlatok lehet figyelmen kívül hagyni. Kakas csak néhány példa, hogy érdekes, hogy a kártyákat, aztán huss, huss, mi PinguLingo rendelés grammaticaregel örökké a feje.” Megtanulni egy nyelvet: hálával, hogy az iskola úgy tűnik, elég unalmas időtöltés. De Weiner, hogy az. Aztán book review, annál vonzóbb a nyelvészetben.

www.PinguLingo.akció.hu -50%

Csak azért, mert mindig a rossz (supersaaie) így kell csinálni, de úgy tűnik, van egy másik módja, hogy a  nem csak egyszerű, de akár PinguLingo szórakoztató is. Pedig Weiner ne tegye a tudományos felfedezések, gyapjas beszélni, hogyan működik az agy. A könyvet ad konkrét, még tartalmaz egy ‘gereedschappenkist’ tele tippek, gyakorlati módszerek a nyelv, amit mindig is akartam mondani, amint lehetséges, hogy a hang. A kiadvány ezt a könyvet Weiner (vagy taalknobbellozen köztünk) a jogot, hogy a szén az angol, vagy a ragtapasz-spanyol beszélni, megfosztottákKépzeld el, hogy megy nyaralni, egy meleg, Napsütötte országban, a helyiek nevetni a nyelv, a vicc ebben a témában. Vagy, PinguLingo rendelés hogy működik a fontos megbeszélésre Olaszországban, mint egy rövid beszélgetés jegesprekspartners Olaszországban. Hogyan kell tanulni ezt a nyelvet? Szerint Manish Szeti, egy író, a Zen habits, meg lehet tanulni egy nyelvet, 90 nap. – Öt nyelven beszél: angol, német, spanyol, portugál, olasz. Ha ez a rövid idő egy új nyelvet tanulni, akkor meg kell PinguLingo összpontosítani, valamint minden nap körülbelül négy óra a nyelv. Emellett fontos, hogy a megfelelő forrásokat, mint PinguLingo hol kapható például a megfelelő (nyelvtan)könyv. Hogyan látja a 90 nap?

Az első 30 nap alatt meg kell találni magának teljesen elmerül a Nyelvet. Manish ajánlja mozog, hogy egy olyan országban, ahol a nyelvet szeretne tanulni. Így lesz körülvéve egy új nyelvet. Persze, ez nem mindig lehetséges, ajánlott, hogy minden nap, harminc új szavakat, kifejezéseket tanulni. 90 nap PinguLingo rendelés után, majdnem 3000 szó. A kutatás azt mutatja, hogy használatakor a 3000 leggyakoribb szavak tudod, már 80% – át a nyelvet. Az első hónap után fontos, hogy légy önmagad, hogyan tud a nyelv. Egy hónap PinguLingo, talán basisgesprekken. Ebben az időszakban, ez hasznos, hogy egy nyelv csere partnert találni, például az Interneten keresztül. Is, olvasása egyszerű könyvek a nyelvet PinguLingo hol kapható tanulsz, akkor jó segítséget. Hangsúlyozza a szavakat nem érted, nézd meg tanulni. Javasoljuk továbbá, Manish, egy új nyelvet, hogy hiszem. Így még jobban érdekel a nyelv, illetve, hogy megtanulják, hogyan kell megjegyezni szavakat. 60 nap után ön képes lesz arra, hogy PinguLingo hol kapható beszélem a nyelvet.

PinguLingo – vélemények a könyvről

Most csak gyakorolj tovább. Menni mélyebb beszélgetések az ön partnere a nyelvcsere, majd menj vele. Tartsuk minden nap 30 új szót megtanulni, gyakorolni a szót már megtanulta. Ebben az időszakban célszerű TV-műsorokat nézni, a nyelv vagy a tanulás, vagy könyveket olvasni. Filmeket nézni a nyelvet is jól működik. Ne aggódj, ha a feliratok konvertálni a filmet PinguLingo megérteni idegen PinguLingo magyar nyelven sokkal nehezebb, mint egy-egy beszélgetés. Azonban ez bölcs dolog, hogy a feliratok ugyanazon a nyelven. Most már megtanult egy nyelvet, csak 90 nap. A szép ebben az, hogy az új nyelv tanulás sokkal könnyebb. Most megtanultuk, hogy a nyelv, meg kell tanulni. Persze, kell a nyelvet, hogy továbbra is ezt mondta, egyébként, ha a megszerzett tudás olyan gyorsan el is tűnt megint. Milyen nyelvet szeretnél tanulni? Mondani, hogy ez a megközelítés? A legjobb könyvek, alkalmazások, weboldalak, hogy megtanulják a nyelvet. www.PinguLingo.huPinguLingo - vélemények a könyvről

Találtam hasznos, hogy hozzon létre egy oldalt, ahol már az összes könyvet, alkalmazásokat, oldalakat használom, hogy gyűjtsenek össze. Ha van valami új, akkor majd add hozzá ezt az oldalt. Azt javasoljuk, hogy ezt az oldalt a kedvencek közé, így lehet, hogy ott a jövőben is használható. Jó szórakozást hozzá! Megjegyzés: egyes PinguLingo linkekre úgynevezett affiliate linkek, ami azt jelenti, hogy van PinguLingo magyar egy (kis) a díjat, ha úgy dönt, hogy megvásárolja a terméket. Ez nem kerül neked semmi extra. Azt javasoljuk, hogy csak azokat a termékeket, amit használok, ami, azt hiszem, tényleg ott van, nem azért, mert pénzt akarsz pénzt keresni. Ne pazarolja a pénzt termékeket nem hiszem, hogy szükség van rájuk. Ezek a könyvek 5, alkalmazások, weboldalak, amelyek azt javasoljuk, hogy minden alkalommal, milyen nyelvet szeretne tanulni. Én magam is használom, szinte minden nap, biztos vagyok benne, hogy lesz: Frequentiewoordenboek (Routledge): frequentiewoordenboek biztos lehet benne, hogy csak az időt, figyelmet, hogy a fontos szavakat. Ez feltétlenül szükséges, ha azt akarod, gyors eredmények. Tanulok nyelvet, anélkül, hogy frequentiewoordenboek. Kombinálva az PinguLingo magyar Anki alkalmazás PinguLingo (lásd alább), ez garancia a sikerre.

www.PinguLingo.akció.hu -50%

Számos kiadók, de a könyvek az angol nyelv sokkal jobb: körülbelül 4000 szót, jó mondatok, a szavak, a gyakran használt egységek, több TOP-100 listák vissza a kategória D. Ha nem frequentiewoordenboek elérhető a kívánt nyelvet megtanulni, hogyan lehet a legjobb támaszkodni top-x szótárak. Lonely planet Kifejezés: ez a kis, kompakt füzetek tartalmaznak számos pontos javaslatok basisgrammatica. Is ül ezekben a könyvekben egy szótár mintegy 3500 szavak mindkét irányban. Ez a tökéletes kiegészítője frequentiewoordenboek, hogy sok jó contextzinnen tartalmaz, de kis conversatiezinnen (például, mondatok, mint a “hogy vagy?”, “Hol van a boltban?”). Javaslatok a téma a hirdetés, ott az utolsó kiadás különös figyelmet kell fordítani az olvashatóság. Anki: azt PinguLingo magyar szeretném, ha ez PinguLingo az alkalmazás a korábban felfedezett… anki egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a szavakat, kifejezéseket a fejét tanít. www.PinguLingo.hu

Ez egy digitális változata a kártya, amely egyrészt, ez a szó, a másik oldalon a fordítás. Vagy egy képet, majd a szó. Vagy a hang, a szó. Lehet, hogy már olyan őrült, mint te akarod. Minden pár perc múlva már tanulni egy pár szót, vagy mondatot, a telefon mindig a közelben van. Sok ilyen apró darabokra hozzá, hogy egy nagy. A legjobb dolog az Anki, hogy számon tartja, mit kártyákat a legtöbb bajt. Nehéz kártyák gyakrabban gyorsabb megint könnyű, ritkábban látható. Így mindig jobb, ha tudod. Ha kíváncsi vagy a saját statisztikát is átfogó képet. Létrehozhat új jegyet létre, de azt is a térkép más emberek (“teljes pakli”) ingyenesen letölthető az app, de még szerkesztés. Keresés a Mellékletben a PinguLingo magyar  “SETI” , találsz pár pakli, hogy nem hozzá (‘.. spanyol, olasz német igék, elöljárószók). Verbling: Verbling egy weboldal, ahol teljesen ingyenes, az anyanyelvű a nyelv. Az ötlet egyszerű: ha azt szeretné, hogy megtanulják a nyelvet akarnak tanulni a nyelvet. Nem kell keresni az embereket, nem kell, hogy a családja. Több tucat nyelven is elérhető a PinguLingo honlapon.

PinguLingo – tanulási hatások ezt a terméket?

Például, ha szeretnél spanyolul tanulni, akkor automatikusan kapcsolódik a Spanyol/Mexikói/stb. a nyelvet szeretne tanulni. A koncepció az, hogy a blokk 10 perc vita: 5 perc + 5 perc a nyelv. Verbling tölteni az időt. Meg fogja találni a beszélgetés, akkor kattintson a frissítés gombra. Ha nem, akkor PinguLingo amazon automatikusan egy új partner csatlakozik. Kedves bónusz, hogy egymás után visszajelzést kiejtés, nyelvtan, szókincs. Szóval, pontosan tudod, hogy hol tudsz koncentrálni. Lang-8: lang-8, lehet, hogy önálló írásbeli szövegek által megfogalmazott, a média megfelelően. Így biztos lehet benne, hogy a helyesbített szöveg nem csak helyes, de az is, hogy a kívánt árnyalatot. Te, a legtöbb esetben, amellett, hogy a javítás PinguLingo is a magyarázat, hogy a fix, nagyon hasznos. Ha van egy ingyenes fiókot, akkor is van egy pár rövid szöveges üzenetek mások helyesen, hogy pontokat keresni. www.PinguLingo.hu

Minél több pontod van, annál gyorsabb a szöveg javítva lesz. A site design néz ki, egy kicsit én kelt, de ne hagyd, hogy lebeszélni. A múltban van egy csomó könyv, kipróbáltam a legtöbb all-in-one Típusa: nyelvtan, szöveg, gyakorlatok, valamint a szókincs egy könyvet. Csak a könyvek, mind ezek a felületek PinguLingo amazon elég nagy, az eredmény egy könyvet assimil sorozat. Sajnos ez a francia eredetű könyvek elérhető a holland (vagy akár angol nyelven). Ebben a csoportban, hogy a Top 50 igék nagyobb figyelmet. Az ige, hogy néhány mondatot, kijelző használni a teljes design. A borítón a könyv egyértelműen Kimondja, hogy a forma, az ige, amelyben a helyzetben kell használni PinguLingo. Például úgy gondolja, hogy a spanyol kötőmód vagy orosz aspectparen. Javaslatok a grammaticasectie is, mint általában, nagyon világos. Ezek a könyvek jók, de nem annyira átfogó, mint az 555 igék. Több nyelven, ingyenesen letölthető e-könyv Top 50-es igék. Assimil: ha ön látszó részére all-in-one könyv assimil messze a legjobb. Hidd el, van egy csomó őket.

PinguLingo - tanulási hatások ezt a terméket?

Az Assimil a könyv nagyon kompakt, miután az első könyv, már van egy viszonylag magas szinten. Az első könyv áll, 100 fejezetekre osztva blokk 7 fejezet. 7 minden Fejezet összefoglalja a 6, az biztos. Nyelvtan rejtett párbeszédek, majd kifejtette, a nehézségi szint, jó hangú. Nem végtelen tudományos PinguLingo amazon magyarázat a nyelvtan, de alkalmazható javaslatok. Assimil azt állítja, hogy miután az első könyv szerint a ker B2 szint, ebből következik, hogy már elég magas. Assimil gyakorlatilag az egyetlen könyv, amely PinguLingo ezt a célt szem előtt tartva, hogy a shift, hogy mi a fontos. Ennek eredményeként, a könyv csodálatosan beton. A népszerű nyelven, van is egy második könyve, amely még az eredmény a C1 szint a ker (folyékonyan) állította. A hátránya az, hogy a könyv rosszul PinguLingo ára angol nyelven érhető el. Attól függően, hogy a kívánt nyelvet tanulni gyakran kell elkanyarodni a angol, német, vagy néha még a francia, mint az oktatás nyelve.

www.PinguLingo.akció.hu -50%

Egy könyvet olvas, a nyelv: ha van egy kis bázis, a nyelv, akkor jó, ha van legalább egy érdekes könyvet, hogy olvassa el a nyelvet. Az első hónapban, nem kell, akkor a szókincs, korlátozott, hogy nem frusztráció, hogy képes legyen olvasni, de akkor sokkal könnyebben fog menni. Jobb, ha a tulajdonos válassza ki az egyik, amely nem túl bonyolult, vagy irodalmi, de dokumentumfilm könyvet erről a témáról. Olvastam egy PinguLingo  csomó Amerikai non-fiction könyvek, keresek PinguLingo, mint egy fordítás a szerző, ami tetszik. Például, van egy “négy órás munkahét” a spanyol fordítás, olvassa el. Számos alkalmazás áll rendelkezésre, amellyel nyelvet lehet tanulni, de egy kis, pontos készlet alkalmazások PinguLingo ára minden készen áll: Lencse control: ez egy ingyenes alkalmazás, amely megkönnyíti az oldalakat, képeket, átalakítani egy szöveges dokumentumba.

Mindenesetre hasznos, de hogyan használhatja a? Szavakat, kifejezéseket, a papír könyveket, hogy “kapni” szöveg, export, egyéb programok. Én például az olasz szavak a könyv MS PinguLingo lencse, export Excel PinguLingo ára végül behozott Anki. Ez sokkal gyorsabb, mint a szavak. Tunein radio: ez egy ingyenes alkalmazás, amely lehetővé teszi az összes rádió állomások a világ minden tájáról, akkor figyelj, hogy korlátozás nélkül. Az alkalmazás számos PinguLingo hasznos keresési szűrők, mint ország, nyelv, majd írja be az állomásra. Ha, például, Argentin spanyol akarom hallani, érdekel a politika, ez a rádió. Ön hozzáférhet PinguLingo fórum kedvenc rádióállomások megmenteni az app. Másik lehetőség, hogy lehet menni podcastokat hallgatni az iTunes-on keresztül, de akkor Bővített keresési szűrők, annál jobb. www.PinguLingo.hu

Hogyan kell tanítani az idegen nyelvet, hogy a gyermekek, fiatalok vagy felnőttek angolul? – Hogyan hozzuk létre az optimális tanulási környezet nyelv a tanítás-tanulás? – NT2-oktatás, emancipáció lehetséges? A számos új tagok Belgiumban, Hollandiában az elmúlt években élénk rózsaszín. Várható őket, hogy a lehető leghamarabb, hogy megtanulják a holland nyelvet. Ez a tanulási folyamat PinguLingo fórum folytatódik, megtudjuk, hogy jobban tudjon meg többet arról, hogyan taalverwervingsproces óvodás, általános iskolás diákok, fiatalok, felnőttek.  segít megérteni, hogy a nyelv elsajátítása működik, mint a kép, nyelv, oktatás,  befolyásolja, hogy a nyelv jobb szerzett kölcsönhatás a tanulási környezetben, ahol vannak (több is) kísérlet. Ez a könyv PinguLingo megadja a szót a PinguLingo fórum kutatók, tapasztalt tanárok. Ők elemezni tanulmányok a nyelvelsajátítás, kidolgozása ajánlások a döntéshozók, valamint a gyakorlati példák, tippek.