OnycoSolve: ár, vélemények és hatások. Hol vásárolhatom meg az OnycoSolve lábgomba spray-t? Az Amazonon, gyógyszertárban vagy a gyártó weboldalán?

20
10842

OnycoSolve: ár, vélemények és hatások. Hol vásárolhatom meg az OnycoSolve lábgomba spray-t? Az Amazonon, gyógyszertárban vagy a gyártó weboldalán?A lábgomba egy olyan gombafertőzés, mely a lábfejet és a lábujjak közötti részeket érinti. A gombás fertőzés nem csak a bőr felületére hathat. A kezeletlen betegeknél a lábgomba lehet egy körömgomba is. A gomba meleg és nedves helyeken terjed. Éppen ezért, a lábgomba fő oka a gyenge láb higiénia, ami túlzott nedvességet és a lábak túlmelegedését okozza. Ezeket okozhatja például a lábak nem megfelelő törlése közvetlenül fürdés után vagy olyan zoknik, lábbelik viselése, melyek mesterséges anyagokból készültek. A lábgomba kezelését minél hamarabb ajánlatos megkezdeni, egy olyan kezeléssel, mely kifejezetten ezt a célt szolgálja, ez pedig az OnycoSolve spray. www.Onycosolve.hu

A szakértők véleménye megerősíti, hogy az OnycoSolve egy innovatív megoldás a lábgomba tüneteinek megszüntetésében. A készítmény egyedülálló összetevőket tartalmaz, melyek gyorsan és hatékonyan elpusztítják a gombás fertőzéseket okozó tényezőket. Az OnycoSolve Spray lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a kellemetlen szituációktól, regenerálja a bőrt és a körmöket s megakadályozza a gomba újbóli kialakulását ! Az OnycoSolve legyőzi a betegséget, bármely szakaszban is legyen ez, mivel a bőr legmélyebb rétegeire hat, ahol a baktériumtörzs ellenőrizhetetlenül terjed és növekszik. A spray nem csak megszünteti a betegség kellemetlen tüneteit, de a probléma gyökerére is hat és megszünteti azt. Ezenkívül, regenerálja a károsodott szöveteket és újjáépíti a sérült körmöket.

OnycoSolve: a láb- és körömgomba elleni spray természetes összetevői

A lábgomba egy fájdalmas betegség, ami emberek millióit érinti szerte a világon. A lábgomba általában a lábujjak között jelenik meg, majd beborítja a lábfej teljes területét. A gombatelep első tünetei közé tartozik a bőrpír, égető érzés és viszketegség. A fertőzést több féle módon elkaphatja : az uszodában, az edzőteremben vagy a szaunában. A lábgomba megjelenése rendkívül gyakori azon személyeknél, akik autoimmun betegségben, cukorbetegségben, endokrin rendellenességekben szenvednek vagy gyenge immunrendszerrel rendelkeznek. Következésképpen, nagyon fontos, hogy a megfelelő kezelési módot válasszuk, amint észrevesszük a betegség első jeleit. Az OnycoSolve spray kétségkívül egy ilyen készítmény.

www.Onycosolve.hu -50% Promotion!

Az ár, melyet sokan megfizetnek, amiért elhanyagolják a betegséget és nem választanak megfelelő kezelést, olykor nagyon magas, ami a betegség súlyosbodásához és elterjedéséhez vezet. A lábgomba esetében ajánlatos a lehető leghamarabb egy olyan készítményt használni, ami nem csak a tüneteket enyhíti, hanem a betegség okait is megszünteti, azaz: OnycoSolve spray. A legjobb szakértők véleménye igazolja ezen készítmény magas szintű hatékonyságát és kihangsúlyozzák, hogy az OnycoSolve egy olyan készítmény, amelyet teljesen természetes és biztonságos összetevők jellemeznek. Ezenkívül, az OnycoSolve lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a láb- és körömgombától akár pár nap alatt! A készítmény gyorsan és hatékonyan jár el a betegség elleni küzdelemben, kezelve a fertőzés okait és tüneteit, elsősorban a következő hatóanyagok révén:

OnycoSolve: a láb- és körömgomba elleni spray természetes összetevőiTölgyfakéreg kivonat: megvédi a bőrt és megszünteti a viszketegséget és a kellemetlen szagokat. Regenerálja a bőr repedéseit és fertőtleníti a kisebb sérüléseket. Ez azonnal megszünteti a viszketegséget és a kellemetlen szagokat. Tanninokat tartalmaz és gyulladáscsökkentő hatása van.

OnycoSolve: a láb- és körömgomba elleni spray természetes összetevőiZsálya illóolaj: gyakran használják bőrbetegségek ellen. Az epidermisz mély rétegeibe hatol. Belülről kifelé haladva 100%-osan táplálja és hidratálja a bőrt, azonnal enyhíti a pikkelysömört, gyógyítja a bőr mély repedéseit, fiatalítja és simává varázsolja a bőrt.

OnycoSolve: a láb- és körömgomba elleni spray természetes összetevőiAngyalgyökér: Erős gyógynövény, ismert a bakteriális és gombafertőzések hatékony kezelésében. A XIV. században egész Európában elismert gyógynövény lett. A középkorban, a növény gyökerei hatékonyak voltak a pestis ellen.

OnycoSolve: a láb- és körömgomba elleni spray természetes összetevőiTeafaolaj: hatékonysága tudományosan bizonyított a gombás megbetegedések ellen. Lassítja a Trichophyton és Microsporum gomba növekedését, támadja a gombás sejteket és megsemmisíti membránjaikat. A legfontosabb, hogy a bőr immunissá válik, és a kezelés végeztével nem kell többet harcolnia a gomba ellen!

Az OnycoSolve minden összetevője természetes, biztonságos és nem okoz semmilyen mellékhatást allergia vagy bőrirritáció formájában. Az OnycoSolve egy fejlett, innovatív spray, amely gyorsan és hatékonyan kezeli a gombás fertőzéseket és védelmet nyújt a lábfej gombásodása ellen. Az első számú választás volt sok ember számára, akik nem tudtak megküzdeni ezen kellemetlen és kínos betegséggel. A spray legfontosabb előnyei közé tartozik az irritáció és a dermatitisz enyhítése valamint a fertőzések megszüntetése a lábak és a körmök megbetegedésének súlyosságától függetlenül. Az OnycoSolve helyreállítja a bőr és a körmök felületének esztétikai kinézetét és segít az egészséges szövet helyreállításában. www.Onycosolve.hu

OnycoSolve: eredmények és a spray mellékhatásai

A lábgomba elleni OnycoSolve készítmény megküzd a lábgomba összes tünetével. Már egy rövid ideig tartó kezelés is megszünteti a viszketegséget és a bőr égető érzését. A spray elősegíti a bőr regenerálódását, ami ismét puha és finom lesz. A gombaellenes hatóanyag csökkenti a láb túlzott izzadását így megelőzi a tünetek újbóli kialakulását. A spray hatékony kezelést biztosít a gombásodás ellen a betegség előrehaladottsági állapotától függetlenül. Az OnycoSolve egydülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a bőr mélyebb rétegeibe való behatolást és a régi rétegek feloldását. A sprayt használhatja a súlyos gombásodás legyőzésében vagy megelőző célból. Az OnycoSolve különleges tulajdonságai elsősorban:

Harcol a gyulladással – gátolja a gombák további kialakulását, megsemmisítve a fertőzések területeit. Ugyanakkor, a spray megszünteti a makacs viszketegséget, amely a lábfejeket érinti. Megsemmisítő hatással van a gomba által fertőzött sejtekre, megnyugtatja a betegség által okozott bőrirritációt.

Megakadályozza a fertőzés kialakulását – elzárja a verejtékmirigyeket és megakadályozza azon baktériumok terjedését, melyek az izzadást okozzák, még ha egészséges emberek esetében is fordul elő, akkor is kellemetlen szaga van. Antiszeptikus és lágyító hatással bír, amely hosszú ideig virág illatot kölcsönöz a bőrnek.

Megújítja a bőr és a köröm szerkezetét – táplálja és stimulálja a bőr és a körmök regenerálódását. A mély hidratációnak köszönhetően, felgyorsítja a felesleges bőr eltávolítását és a lábakat egészségessé varázsolja.

Enyhíti a viszketegséget és a bőr égető érzését: intenzíven erősíti és hűsíti a lábakat, üdeséget kölcsönöz a lábaknak. A lábak kellemes illatúak lesznek, a viszketegség és az égető érzés már szinte azonnal az OnycoSolve használata után megszűnik.

Az OnycoSolve véglegesen kiküszöböli a lábgombásodás összes tünetét és hosszú távú hatással bír. Segít megszabadulni a viszkető érzéstől, csökkenti a faggyúmirigyek felesleges verejtékének kiválasztását és gátolja a gomba fejlődését. Véglegesen megszünteti a betegség továbbfejlődését, megszüntetve azt így a sérült sejtek gyorsan regenerálódnak. A szakértők az OnycoSolve mindennapos használatát javasolják egészen addig, amíg a gombás fertőzés meg nem szűnik teljesen. Az alkalmazást mindig a láb tiszta és száraz bőrén kell végrehajtani, hogy élvezhesse a készítmény csodálatos hatásait, ami minden nap egyre több és több jótékony hatással jár. www.Onycosolve.promotion.hu

A tartós viszketés és a csúnya bőrelváltozások csökkentik az aktív életmódot és kevésbé leszünk magabiztosak. A gombás láb kezelése minden nap szükséges, ha szép és teljesen egészséges lábakat szeretne. A meleg vizes fürdőt erre alkalmas fürdősóval vagy balzsammal érdemes véghez vinni. Fürdést követően, ne felejtse el megszárítani lábait. Ugyanakkor, fürdés után nagy figyelmet kell fordítani a lábak hidratálására is. Egyértelműen, a láb ápolása nem elegendő ahhoz, hogy megszabaduljunk a lábgombától, ehhez szükséges a megfelelő kezelés használata is, mint például az OnycoSolve spray.

OnycoSolve: vélemények a fórumról

OnycoSolve: vélemények a fórumról

A lábgomba a láb bőrének enyhe pirosodásával kezdődik. Csak később, amikor a gomba már a bőr rétegeibe férkőzött, vesszük észre a kisebb hólyagokat, duzzanatokat, ezután jelentkezik a viszkető, égető érzést. Abban az esetben, ha a betegséget nem állítjuk meg, a fertőzött bőr meghasad, a bőr felszíne eltávolodik egymástól kisebb-nagyobb hegeket hagyva. A lábgomba kezelésében fontos megtalálni a fertőzés forrását és a fertőzés útját. A lábgomba elleni kezelés megkezdése és a megfelelő hatóanyag kiválasztása rendkívül fontos, hisz ettől függ, hogy milyen gyorsan és hatékony szabadulunk meg ettől a betegségtől. Az OnycoSolve spray kétségkívül a leghatékonyabb láb- és körömgomba elleni szer.

www.Onycosolve.hu -50% Promotion!

Az Interneten található fórumok a legjobb helyek arra, hogy megismerhesse olyan személyek történeteit, akik végleg megszabadultak a lábgombától az OnycoSolve spray segítségével. Az alábbi vélemények azt bizonyítják, hogy a készítmény rendkívül hatékony és gyors. A spray a gomba minden tünetét és okát legyőzi. A viszketegség megszűnik, a lábak túlzott izzadása enyhül, a bőr ismét puha és finom, s a fertőzés teljesen eltűnik. Ezenkívül, a bőr hámlása is megszűnik, megkezdődik a bőr fertőzött területeinek a helyreállítása, mindez a gombás megbetegedés biztos kezelését eredményezi  és a lábgomba jövőbeni kialakulásának a megakadályozását. Az alábbiakban olyan személyek véleményeit olvashatja, akik az OnycoSolve használatával kezelték a láb gombás fertőzését:

A lábgombát az uszodában kaptam el. A viszketegség és a fájdalom már elviselhetetlenné vált, így orvoshoz fordultam. Sajnos, a felírt gyógyszerek megvásárlása és beszedése után a betegség nem múlt el. Elhatároztam, hogy az interneten keresek segítséget, így találtam rá az OnycoSolve spray-re. A készítmény ára sokkal elfogadhatóbb volt, mint azoké, amiket az orvosom írt elő, a vélemények pedig csakis pozitívak voltak erről a készítményről, így tehát elhatároztam, hogy kipróbálom. Az én esetemben, ez a lábgombásodás elleni szer 100%-osan hatékonynak bizonyult. A gomba nagyon rövid időn belül eltűnt anélkül, hogy más termékeket is szedtem volna! Az OnycoSolve gyorsan enyhíti a viszketegséget, az égető érzést és a kellemetlen szagokat. Már néhány nap használat után minden más tünet is megszűnt, két héttel később pedig nyoma sem volt a lábgombának!

Alexandra, 21 éves 

Nagyon hosszú ideig harcoltam a lábgombával. Sok módszert kipróbáltam, hogy legyőzzem a lábgomba tüneteit, de fertőzés annál hamarabb visszatért. Szégyelltem, hogy a lábaimon borzasztóak a körmeim, a szandálokról is le kellett mondanom. A kollégám ajánlotta az OnycoSolve spray-t. Az internetes fórum, ahol információkat kerestem erről a termékről, csakis pozitív véleményekkel volt tele, így én is megrendeltem s őszintén szólva, a lábaim 5 hónapja teljes mértékben egészségesek! A spray szinte azonnal hatott, néhány nap alatt már eltávolította a kellemetlen szagokat, a bőr tapintása kellemessé vált – eltűntek a bőr repedezései, a bőrpír és a duzzanatok is. Mindenkinek ajánlom az OnycoSolve, aki visszatérő lábgombával küzd!

Renáta, 43 éves

Katonaként dolgozom és nap mint nap nehéz cipőt kell viselnem. A lábaim hajlamosak a túlzott izzadásra s emiatt rendszeresen lábgombával küszködöm. A krémek gyorsan enyhítették a tüneteket, de a betegség mindig visszatért, így hát el kezdtem információkat keresgélni erről a betegségről és olyan módszer után kutatni, ami segít megszabadulni a lábgombától. Végre megtaláltam az OnycoSolve spray-t. A fórum, ahol rátaláltam rengeteg pozitív véleményt tartalmazott, így azonnal meg is rendeltem a készítményt. A legnagyobb meglepetésemre, a spray gyorsan és ténylegesen megszabadított a lábgombától! Már néhány nap rendszeres használat után, a kellemetlen tünetek többsége megszűnt, a kezelés végeztével pedig a gomba teljesen eltűnt s bár már eltelt egy év, a betegség nem jelentkezett újra!

Tamás, 32 éves

OnycoSolve: az ár

Az OnycoSolve egy innovatív gomba ellenes hatóanyag, amely hatékonyan gátolja a szennyeződések által okozott fertőzések kialakulását, ugyanakkor visszaállítja a körömlemez szerkezetét és regenerálja a lábak bőrét. A spray könnyen megszabadítja Önt a fájdalmas és kellemetlen lábgombától s hatékony módon megelőzi a betegség újbóli kialakulását. A készítmény egy hatékony és nem invazív védőpajzs, amely gombaellenes lemezként hat a lábak védelme érdekében. Az OnycoSolve enyhíti a lábak makacs viszketegségét, hidratálja és regenerálja a lábak bőrét és kiküszöböli a kellemetlen szagokat. A spray megvéd a lábgomba újbóli kialakulása ellen és azonnal küzd a gyulladás ellen. Ezenkívül, a természetes összetétel az OnycoSolve értékes kiegészítő tulajdonsága.

www.Onycosolve.hu -50% Promotion!

Természetesen a spray ára teljesen megfelelő a hatékonyságát és minőségét tekintve. Az OnycoSolve hatékonyan megszünteti a lábgomba összes tünetét, csökkenti a láb túlzott izzadását és harcol a betegség ellen, bármilyen szakaszban is legyen az. A hatóanyaga a bőr hámlása ellen is küzd, regenerálja a körmöket és a sérült bőrt, megakadályozza a gomba újbóli megjelenését a lábakon. Az OnycoSolve alkalmazható mind a betegség, mind a megelőzés során. Az OnycoSolve használatára és adagolására vonatkozó összes szükséges információ megtalálható a gyártó hivatalos weboldalán: www.OnycoSolve.hu.

OnycoSolve: az ár

OnycoSolve: Honnan vásároljam meg?

Ez egy nagyon fontos kérdés, amely akkor merül fel, amikor eldönti, hogy meg szeretné vásárolni az OnycoSolve. A legmegfelelőbb és legbiztonságosabb hely természetesen a gyártó hivatalos weboldala. Az itt értékesített termékek eredetiek és az áraik páratlanok. A lábgomba spray egy kiváló minőségű termék, tehát érdemes megnézni, hogy honnan vásárolja meg az OnycoSolve. Az Amazon kétségkívül egy olyan hely, ahol olcsóbb alternatívákat értékesítenek, amelyek összetevői és hatékonyságuk semmiféleképp sem hasonlítanak az OnycoSolve spray-hez. A gyógyszertár ismét egy olyan hely, amit egyáltalán nem ajánlunk. A készítmény ára sokkal magasabb lehet, mint a gyártó weboldalán található ár.

Összefoglalásképp, a legjobb hely a spray megvásárlására a gyártó hivatalos weboldala: www.OnycoSolve.hu. Az itt megvásárolt spray kétségkívül az eredeti lesz és az ára is sokkal kisebb lesz. Ugyanakkor, a gyártó érdekes kedvezményeket tartogat a vásárlók számára. A rendelés folyamata és feldolgozása rendkívül gyors és nagyon egyszerű, s a megrendelt terméket azonnal a kliens által megadott címre küldjük.

OnycoSolve: Honnan vásároljam meg?

OnycoSolve: Összefoglaló

Az OnycoSolve az egyetlen gombaellenes hatóanyag, amelyik olyan sok aktív anyagot tartalmaz, hogy képes megállítani a gomba további elterjedését. A spray hatékonyan eltávolítja a gombát a megtámadott bőrsejtekből és megakadályozza azok elterjedését.  Ez csökkenti a lábak izzadását és megszünteti a láb kellemetlen szagát. Fertőtlenítő hatással rendelkezik, ami felgyorsítja a lábgomba kezelésének folyamatát. Enyhíti a lábgomba okozta viszkető érzést és néhány nap alatt megküzd a betegséggel. A lábgomba elleni spray-ben megtalálható természetes összetevők segítenek a betegség teljes mértékű gyógyításában és megakadályozzák a betegség jövőbeni visszatérését. A gombaellenes hatóanyagok magas koncentrációja, az átlag feletti hatékonyság, az egyszerű és kényelmes használat, valamint a magas színvonal és a vonzó ár minden bizonnyal azok a jellemzők, amelyek miatt érdemes az OnycoSolve választani! www.Onycosolve.promotion.hu

20 COMMENTS

 1. Amikor a lábgomba miatt megbetegedtem, ami főként a körmeimet támadta, megrémültem. A körmeim gyatra állapotban voltak, szörnyen néztek ki, azt hittem, hogy el kell távolítani őket. Kétségbe voltam esve így reményvesztetten az interneten kezdtem keresgélni a megoldás után, ahol rátaláltam az OnycoSolve spray-re. Megrendeltem ezt a spray-t és néhány nap alkalmazás után hatalmas különbséget észleltem. A betegségnek sokkal erőteljesebb visszahúzódása látszott és a lábaim gyorsan elkezdtek gyógyulni, idővel a körmeim is visszanyerték eredeti kinézetüket, mostmár jó egészségnek örvendek és a betegség nem tért vissza többé. Őszintén ajánlom!

 2. Amikor elkezdtem használni ezt a spray-t nem vártam,hogy a hatás ennyire jó lesz és ilyen hamar jelentkezzen. Nagyon boldog vagyok, hogy megoldódott a problémám és legyőztem a lábgombát, amivel hónapok óta küzdöttem.

 3. Jó napot kívánok mindenkinek. Már több éve harcolok a körömgombával…Sajnos mindig kudarcba fullad. A gyógyszertárakban és drogériákban található készítményekkel próbálkoztam eddig. Csak ideiglenesen segítettek. A kezelés végeztével a betegség megerősödve tért vissza. Az OnycoSolve spray tényleg működik, mint azt sokan állítják? Megéri megvásárolni?

  • Véleményem szerint megéri. Nekem is hasonló problémám volt. Százféle gyógyszert kipróbáltam és rengeteg orvosnál voltam, akik nem tudtak rajtam segíteni. Egy barátom ajánlotta az OnycoSolve. Le voltam döbbenve a gyorsaságtól, amivel a spray megoldotta a problémámat. Nagyon gyorsan megszabadultam a lábgombától, ami azóta vissza sem tért. Ami engem illet, biztosan ez a legjobb módja a lábgomba legyőzésének.

   • OK, köszönöm a válaszodat 😉 Meg tudod nekem mondani, hogy néznek ki a körmeid miután ezzel a spray-el kezeled őket? Sok helyen azt olvastam, hogy a gombás megbetegedés után a körmök nem nyerik vissza természetes kinézetüket, deformálódnak vagy esetleg le is esnek.

    • Semmi hasonló nem fordult elő velem. Nagyon szép körmeim vannak, nincsenek deformálódva, elszíneződve s természetesen egy darab sem esett le. A gomba egyszerűen eltűnt és a körmeim idővel visszanyerték természetes színüket.

 4. Néhány napja alkalmazom ay OnycoSolve és az eredmények fantasztikusak! Több krémet is kipróbáltam már előtte, már majdnem megmérgeztem magam a sok gombaellenes gyógyszerrel, de a körmeim továbbra is gombásak maradtak. Most nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel, ajánlom!

 5. Mivel a lábgomba hajlamos visszatérni, idővel elfogadtam, hogy a lábaim mindig is betegek és borzasztóak lesznek. Nem leltem vigaszra, minden alkalommal, amikor sikerült legyőznöm a betegséget, kis idő elteltével visszatért. Találtam egy OnycoSolve hirdetést az interneten és bár már próbáltam több száz gombaellenes terméket, úgy döntöttem, hogy megrendelem ezt a spray-t. Ma már nagyon sajnálom, hogy nem tettem meg hamarabb. Az OnycoSolve nagyon gyorsan megküzdött a betegséggel és olyan hatékonysággal bír, hogy a lábgomba a mai napig sem tért vissza. Ajánlom!

 6. Én egyáltalán nem ajánlom az ilyen termékeket! Amikor a gyógyszertárban az eladó hölgy ajánlotta nekem ezt a szuper spray-t, azt mondta, hogy biztosan segíteni fog. Természetesen kiderült, hogy ez nem így van. A tüneteket csak súlyosbította, a bőrpír megjelenése után a bőr felszíne is repedezni kezdett. Ne tévesszenek meg senkit az ilyen hülyeségek és ha lábgombával küzd akkor jobb ha orvossal konzultál.

  • A tény, hogy rossz gombaellenes szerrel találkoztál, nem azt jelenti, hogy mindegyik rossz. A gyógyszertárakban mindig azt ajánlják, ami nekik jó, viszont nem feltétlenül hatékony is. Ha akkor az OnycoSolve választottad volna, fogadni mernék, hogy teljesen más véleménnyel lennél a témáról.

 7. Az OnycoSolve a legjobb! Gyakran járok uszodába s mindannyian tudjuk, hogy onnan nem nehéz elkapni a lábgombát. Az OnycoSolve megelőzés céljából használom s eddig sikerült elkerülnöm a betegséget. A barátaim közül már nagyon sokan találkoztak ezzel a betegséggel és biztos vagyok benne, hogy jó ötlet ha kéznél van egy OnycoSolve spray 🙂

 8. A spray nagyon hatékonyan működik és gyorsan enyhíti a fájdalmat, az égető érzést és a viszketegséget. Természetemből adódóan allergiás vagyok és még mindig problémám akad az atópiás dermatitisszel. Amikor a lábaim gombásak lettek, teljesen összeomlottam. Nem találtam olyan hatékony gombaellenes szert, ami ne irritálta volna a bőrömet. Csak az OnycoSolve bizonyult az ideális megoldásnak. A spray természetes összetevői tökéletesen megküzdöttek a betegséggel és a lábaimon lévő sérülések nagyon gyorsan meggyógyultak. Ajánlom!

 9. Én is ajánlom. Nagyon gyakran küzdöttem a lábaim gombás megbetegedésével így kerültem az embereket is. A kellemetlen szag, ami a lábaimtól eredt undorító volt, ezért még idegesebb lettem. Az OnycoSolve megmentette a lábaimat és ugyanakkor engem is. 🙂

 10. A spray nagyon gyorsan és hatékonyan működik. A testvéremen keresztül vásároltam meg a terméket, aki szintén lábgombával küzd és nagyon meg van elégedve az OnycoSolve eredményeivel. Megszabadult a gombás fertőzéstől és most már úgy látom, hogy mindig használja a spray-t 🙂 (www.OnycoSolve.hu)