Napi bőrápolás

0
369
Miután egy alapos, gyengéd napi tisztítás, jó hidratáló ellátás, hogy segítsen a bőr egészségét fenntartani. Kiváló minőségű bőrápoló termékek, amelyeket az adott bőrtípus és a lehetséges Bőr alapján válogattak ki, védik a bőrt a káros külső hatásoktól (például a nap, a meleg és a hideg időjárási viszonyok és a szennyezés). Ezek is alkalmazható irritált bőrt, hogy segítsen enyhíteni, hogy néhány bőrbetegségek megelőzhető. A jó bőrápolás négy fő szakaszból áll: tisztítás, toning, táplálkozás, védelem
Tisztító Toning Ellátás
Egy nő gélt tesz az arcára.
Alapos tisztítás az első lépés a hatékony bőrápolás. Tisztítás közben távolítsa el a szennyeződést, az izzadságot, az overtolligetalgot és a sminket. Bőrápolás előkészítve. A megtisztított bőr jobb, hogy vegye ki a hatóanyagokat a bőrápoló termékek. Egy nő egy tonikot hoz vattapamaccsal. A toner eltávolítja a termék minden nyomát, frissíti a bőrt, és visszaállítja a természetes pH-értéket. A nő az arcáról gondoskodik. Ez a krém nem segít. Sok termék is célja, hogy néhány bőrproblémák kínál egyedi kezelést.
Védelem
Napvédelem fontos azokban a napokban, amikor a bőr ki van téve a káros UV sugárzás, a fő oka a korai bőr öregedés. A legtöbb arc hidratáló napvédő SPF 15-tel rendelkezik. Vigyázzon a bőrére naponta kétszer, reggel és este. A speciális műveletek a napszaktól, a bőr speciális igényeitől és állapotától függenek.
Egy nő mossa az arcát.
Tisztítsa meg a bőrt, hogy sebum termelődjön, és éjszaka restaurálja. Minden reggel meg kell tisztítani, távolítsa el a felesleges sebum, és hogy a bőr készen áll a gondozásra napközben.
Tonik: a tonik eltávolítja a tisztító nyomait, frissíti a bőrt, visszaállítja a természetes pH-indexet. Különleges odafigyelés( pl. szerum vagy koncentrátum): ezek a termékek nagy koncentrációban tartalmaznak aktív összetevőket, és közvetlenül a frissen tisztított és tonerolt bőrre kerülnek.
Ha nem használ különleges terméket, ugorjon közvetlenül a 4. lépésre.
A nő egy eszközt hoz az arcra a nap indulásához.
Napközbeni ellátás: mi tartozik a bőrhöz, hogy hidratálja és védje az arcát? Egy bizonyos krém ajánlott, hogy megvédje a kényes terület körül a szem.
Egy nő zonnebrandproduct-ot hoz az arcára.
Napvédelem: különböző arc hidratáló van egy napvédő faktor (SPF), amely általában SPF 15, de sok esetben a bőr magasabb védelmi tényező szükséges. Zonnebeschermingsproduct is, amellett, vagy ahelyett, hogy a szokásos napi krém kell alkalmazni.
este
A nő eltávolítja szem smink egy pamut pad.
Tisztítás: minden este, a bőr tiszta, eltávolítjuk a szennyeződést, az izzadságot, a sebumot és a sminket. A bőr ezután tiszta, készen áll a nachtverzorgingsproduct aktív összetevőinek rögzítésére. Használjon speciális oogreiningsproductot a szem körüli finom bőr tisztítására és védelmére.
Egy nő egy tonikot hoz vattapamaccsal.
Tonik: a tonik eltávolítja a tisztító nyomait, frissíti a bőrt, visszaállítja a természetes pH-indexet.
Különleges odafigyelés (pl. szérumok vagy koncentrátumok): ezek a termékek éjszaka nagy koncentrációban tartalmaznak aktív összetevőket a munkájuk elvégzéséhez. Vigye őket közvetlenül a frissen tisztított bőrre.
Mentés ha nem használ speciális terméket, ugorjon közvetlenül a 4.lépéshez.
A nő tisztítót árul az arcon.
Éjszakai ápolás: használjon hidratáló éjszakai krémet a bőrére, hogy táplálja, valamint fenntartsa a bőr regenerálódását az éjszaka folyamán. Ezután alkalmazza a krémet, hogy a finom területen a szem körül
TISZTÍTÁS ÉS TONING
AZ ARC TISZTÍTÁSÁRA ÉS ÍZESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK
Minek a tiszta tonik?
A bőrápolás hatékony, de gyengéd tisztítással kezdődik.:
por, verejték, felesleges sebum és smink nélkül távolítsa el a bőrt, hogy megszáradjon.
az arcon lévő bőrt gondosan fel kell készíteni. Értékes összetevők gezichtsverzorgingsproducten jobban felszívódik, ha azok a megtisztított bőr, hogy ezt.
A tisztítás különösen fontos az akne hajlamos bőr számára,mert ez segíti a bőr természetes egészséges egyensúlyát, és támogatja a természetes regenerációs folyamatot, hogy támogassa.
Hogyan tudom tisztítani és tonikot csinálni?
Két alapvető lépés, hogy alaposan tiszta: tisztító tej vagy gél, majd tonik. Ha használja szem smink viselni, tanácsos, mint egy harmadik lépés külön oogreinigingslotion a tisztítási eljárás hozzá.
Nő eltávolítja szem smink pamut pad
Oogreiniging
Hogy finoman eltávolítsa a smink a szempillák, finom szemfelület. Használhatja szem smink eltávolító a legjobban alkalmazott pamut pad, majd óvatosan át a szem területén söprés.
Egy nő gélt tesz az arcára.
Tisztító tej vagy tisztító gél
Válasszon egy olyan tisztítószert, amely megfelel a bőrtípusnak. Tisztító tej a legjobban alkalmas a bőr típusok, hogy gyorsan szárad. A normál, kevert vagy olajos bőr ajánlott tisztító gél Eucerin, amely vízzel kombinálva használják.
Egy nő egy tonikot hoz vattapamaccsal.
Erősítőszer
A toner eltávolítja a termék minden nyomát, frissíti a bőrt, és visszaállítja a természetes pH-értéket. A festékkazettát vattapálcával helyezze fel, majd óvatosan törölje le az arcát.
A Reinigingsgels-t alaposan le kell mosni meleg vízzel. Ne használjon túl meleg vizet, különösen, ha érzékeny a bőre, mert a szélsőséges hőmérséklet irritációt okozhat.
A tisztító tejet pamutpárnával kell felvinni és eltávolítani. Nincs szükség vízre. Ha azt szeretné, akkor, azonban, tisztítsa meg a tejet, óvatosan langyos vízzel, hogy távolítsa el.
3-in-ONE termékek kínál kényelmes kombinációja mosószer, tonik, és oogreinigingslotion. A legjobb eredmények mindig érhető el, ha egy külön tisztító, tonik, orogreinigingslotion. A három az egyben tisztítószereket vattapamacsra kell helyezni, majd óvatosan törölje le az arcot és a szemfelületet.
Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosószer tonik?
Ha csak vizet használsz, az arcod nem tiszta. Használjon olyan tisztítószert, amely a vizet és a zsírt (felületaktív anyagokat tartalmaz) a sárban feloldja a kötéshez és a bőrápoláshoz. Fontos, hogy válassza ki azokat a termékeket, amelyek puha a bőrt. Gyakori mosás közönséges szappannal vagy agresszív felületaktív anyagokkal gyengíti a bőr akadály funkcióját. Ők csinálják.:
természetesen enyhén savas pH 5.4 és 5.9 semleges vagy akár lúgos pH változó. Ennek eredményeként a bőr képes harcolni baktériumok
az epidermisz stratum corneumában (a bőr külső rétege) lévő fehérjék zavarják
bőr lipidek (zsírok, hogy a sejtek az epidermis együtt), hogy távolítsa el őket
A nő vízzel mossa az arcát.
Tisztítás egy nagyon fontos első lépés a huidverzorgingsprocedure, mert tisztított bőr a bőrápoló termékek-meglévő aktív összetevők hatékony közé tartozik.
Ha a bőr barrier funkciója meggyengül, a bőr érzékenyebbé válik, és érzékenyebbé válik a dehidrációra és az irritációra.  (DEMO VERSION!)Tudjon meg többet a szerkezet a bőr.
Tisztítószerek
• Válasszon ki egy tisztító terméket, amely:
• puha a bőrödnek és nem szárad meg.
• különösen az adott bőrtípusra és a lehetséges problémákra
• alaposan megvizsgálták, és ideális érzékeny bőrre
Amikor a mosószer és a gél mosószer között választunk, az általános szabály az, hogy minél szárazabb a bőr, annál inkább előnyben részesítjük a tej tisztítását. Sértetlenül hagyja a bőr lipidjeit, hogy a bőre egyensúlyban maradjon. Reinigingsgels ideális tisztítására normál kevert bőrtípusokat.
Tonik
Eucerin ajánlott a legtöbb bőr típusú alkoholmentes tonik. Az alkohol alapú tonikoknak hűtési hatásuk van, de természetesen megtalálható a bőrben, távolítsa el a lipideket. A bőr túl sok lipidet eredményezhet ahhoz, hogy a hézag bezárására törekedjünk. Alkohol növelheti szárazság a száraz bőr, rontja az állapot. Az emberek olajos vagy kombinált bőr lehet egy alkohol-fattend, hogy tones fel felesleges zsír, szabályozza a felesleges sebum eltávolítása.
Termékek ” három egy”
3-in-ONE termékek, más néven csillár tisztítószerek, kínálat tisztító, toner és oogreinigingsproducten egy termékben. A víz oliemoleculen oldott kap piszok, smink gyorsan, enyhe módon. A Micellar mosószerek kényelmes alternatívát kínálnak a három különböző termék használatával szemben.
A DermatoCLEAN tisztítószerek Eucerin-tartománya magában foglalja a tejet, az oogreiningslotiont és a 3 az egyben terméket. A tartományba tartozó összes terméket érzékeny bőrön vizsgálják, és megfelelő módon megtalálhatók. A sorozat minden bőrtípusra tartalmaz termékeket.