Mindenkinek előnyös, ha kevesebbet ül és mozog.

0
361
Sportolni hasznos, és nem csak azért, mert fitt vagy. Akik rendszeresen találnak mindenféle pozitív változást az életben. Ez 7 ok a gyakorlásra.
Olvasási idő 3 perc
1. A testmozgás növeli az anyagcserét.
Azok, akik rendszeresen megy a sport egy magasabb anyagcsere. Ez azért van, mert a szervezet elfér több kalóriát fogyasztott, mint a test, amely nincs formában. Gyakorlatokat, hogy csökkentsék a zsírt, és izmokat építsenek. Minél több izma van, annál gyorsabb az anyagcseréje. És a gyors anyagcsere azt jelenti, hogy könnyebb a súlyod.
2. Többet is ehet, ha rendszeresen sportol
Ha rendszeresen edzel, többet ehetsz nélküle. Ha reggel van, 45 perc egy elliptikus, és ez 500 kalória éget van azon a napon, így 500 kalória szabad cselekvés. A Sport egy nagyszerű módja annak, hogy egészséges és kiegyensúlyozott legyen egy egészségtelen nap után. Vagy megérteni, hogy hozzon létre helyet az ilyen lakomák.
3. Testmozgás tartja a test rugalmas
Különösen, ha van egy irodai munka, és sok sport lehet nagyon jó a rugalmasság. Edzés közben más módon használja a testét, elkerülve sok ízületi és izomproblémát. Sport, mint erő jóga is segít csökkenteni a fájdalmat és merevség. Segít továbbá a vérkeringés javításában és általában fitten tartásában. Más sportok, mint az úszás vagy a futás segít is szép, sima.
4. Jobban alszol.
Az alvás javul, ha a nap folyamán fizikailag már fel. Lehet kimerült a munkanap az irodában, mert töltötte az egész napot mentális egészségügyi problémák. A tested azonban nem olyan fáradt, ezért nehéz lehet aludni, hogy ez. Ha már nem alszol olyan gyorsan, mint régen, és tudod, hogy túl kevés sportod van, akkor lehet, hogy gyakran jársz edzeni. Építsd fel a tested, de jól fáradt, akkor aludni mélyebb és sokkal nehezebb, és akkor kap egy jobb éjszakai alvás.
5. Végez stressz hormonok af
Ha szenved állandó stresszgevoel, gyakorlása egy nagyszerű módja annak, hogy több, hogy megtalálja a békét. Edzés közben a stressz hormonokat eltávolítják. Egy óra testmozgás után nyugodtabbnak és könnyebbnek fogja érezni magát. Valójában, körülbelül fél óra testmozgás után van por mentes a szervezetben, ami boldoggá fog érezni. Annak az érzése, amit a stresszes időkben megértesz.
6. Sport egészséges-úgy érzi, erősebb és szívósabb
Aki gyakran sport kényelmes a saját bőrében. Edzéssel egészségesebb leszel, több energiát, több tüdőkapacitást, több kitartást és több energiát kapsz. Keményebbnek érzed magad az életben, erősnek és fittnek. Lehetséges, hogy nem vagy formában, ha csak most kezdődik a sport. Amikor a tested megszokja, hogy így sportschema észre fogod venni, hogy a mozgások nagyon jól!
7. Elválasztod magad a mindennapi élettől.
Sport sok ember egy módja annak, hogy elkerülje a valóságot. Ez fizikailag egészséges, de mentálisan stigmatizes van egy csomó előnye. Ha a vonat együtt másokkal, akkor hamarosan észre, hogy ez a sport egy szórakoztató társadalmi élmény. Kombinálja a társadalmi életét a munka az egészség, és ez nagyon okos! Ez is nagyon sok, például, szabadtéri sport, vagy csak dobja az iPod az edzőteremben.
Milyen gyakran kellene edzenem?
Ahhoz, hogy fitt maradjon, a legtöbb ember tart 2-3 alkalommal egy héten legalább egy órát a vonat. Gondolnod kell azokra a tettekre, amiktől a pulzusod tényleg emelkedik. A rendszeres gyakorlat nem csak tartsa a tested formában, de élvezni fogja az összes többi előny, hogy a sport kínál. Nyugodtabbnak, boldogabbnak és energikusabbnak érzi magát a mindennapi életében. Tehát a sport segíthet, hogy több időt töltsön a gyógyító természetben, vagy csak adjon egy kis időt magadnak, így tud gondolkodni, miközben a tested fut.
Vissza akarsz menni a sporthoz?
Szeretnél több sportot, de tényleg szét kell rúgnod a seggüket? Olvassa el a tippeket a következő cikkekben, hadd ösztönözzük Önt, hogy kezdje ma gyakorlat. Az Egyesült Államok új iránymutatásokat dolgozott ki a JAMA folyóiratban közzétett tanulmányra. A fő változás az előző irányelv 2008: egy kicsit több testmozgás ad sok egészségügyi előnyöket.
A mozgás előnyei
Az új iránymutatások átfogó áttekintést nyújtanak a rendszeres testmozgás számos egészségügyi előnyéről.  A megfelelő mozgás elősegíti a fiatalok és öregek egészségét. A mozgás erősíti a csecsemők csontjait három éves kortól, és javítja a kognitív funkciókat a gyermekek hat éves kortól. A rendszeres testmozgás jelentősen csökkenti a krónikus betegségek (pl. szívbetegség, cukorbetegség, demencia és rák) kockázatát felnőtteknél és időseknél. Az aktív életmód javítja az életminőséget és a mentális egészséget. A depresszió kockázata csökken.

Megvalósítható ajánlások

Az új amerikai vezetés nagyon hasonlít a flamand gezondheidsaanbeveling a flamand Institute for healthy living. A 6-17 éves gyermekek és fiatalok legalább 60 percig mérsékelten vagy intenzív aerob mozgásba kerülnek naponta. Felnőttek lenne hetente, legalább 150-300 perc mérsékelt-intenzív, vagy legalább 150 perc intenzív aerobic kell mozgatni,vagy a kettő kombinációja. Ezen kívül ajánlott, hogy legalább két nap egy héten, hogy végre gyakorlatok, hogy erősítse az izmok.  Az időseknek sokrétű napi gyakorlatuk lenne, amit meg kellene tenniük, beleértve a evenwichtstraining, aerob és izomerősítő gyakorlatokat.
Terhes nők kell legalább 150 perc egy héten közepesen intenzív aerobic, meg kell mozgatni. Eltörölték a minimális számú beweegminuten egy ülés-azaz tíz perc, valamint a minimális mennyiségű beweegessies egy héten. Végtére is, egyértelmű, hogy minél rövidebb a lépés, annál jobb. Az is egy félreértés, hogy akár heteknek, akár éveknek kell edzeniük, hogy egészségesebbé váljanak.
Kattintson ide, hogy megnézze a videót az új amerikai beweegnormen
A kísérő kommentár hangsúlyozza, hogy mindenki élvezheti az aktív életmód. “A legnagyobb egészségügyi nyereség lehet keresni, ha van egy inaktív életmód megy egy rendszeres kis lépés. Szóval nyújtsd ki a lábaidat, ha több mint harminc perced van, mássz fel a lépcsőn dolgozni, vidd el a biciklit a boltba, vagy menj ebédelni. Az összes ilyen rövid beweegsessies össze, hogy több egészségügyi nyereség, mint gondolná.”
A megjegyzés felszólítja az orvosokat, hogy alapértelmezés szerint kérjék a betegek mozgásának modelljét. “Egy egyszerű kérdés, mint a” hány percnyi sport, és mozog Ön hetente ” fontos információt ad a beteg tevékenységének szerkezetéről. Ennek alapján egyedi ajánlásokat tesznek az aktívabbá válásra és az egészség előmozdítására. Ez talán a legolcsóbb és leghatékonyabb módja az egészséges életnek.”