Mi okozza a fájdalmas láb? Ellenintézkedések

0
835

47Fájdalmas a lába, panasz a láb, láb fájdalom nagyon gyakori. Körülbelül 75% – át a lakosság, vagy akár a lába problémák. A láb egy bonyolult szerkezet, 26 csontok 33 ízületek körül a weben, az izmok pedig sok idegek.

Minden lépés, egy erő 2-3 alkalommal a test súlya a láb, boka végezni, minden lágy szövetek, beleértve az idegeket.

Mi átlagosan 8,000 lépéseket egy nap, így logikus volt, hogy minden panasz a láb.

Oka a láb fájdalom: gyulladás korban

Fájdalmas láb lehet az oka, hogy sok okok merülnek fel. A fő oka a gyulladás idegek. A különböző voetaandoeningen ha igen, mint például a szorító érzés voetzenuwen: például a szindróma a lábát az alagút, Mortonse neurinoom. Szintén a megereszkedett a mellső lábát, ízületi gyulladás, a boka, teengewrichten, köszvény, valamint különböző formái neuropathies lehet lábfájdalom okok miatt, mint például vitaminok hiánya B. emellett az életkor fontos tényező: a korral, terjed a lábát, majd pad alá, a sarkával meg a labdát a láb, hogy vékonyabb. A bőr válik, hajszárító, valamint vékonyabb, vékony, így zenuwtjes a bőrt, serkenti. Más problémák-mint például az osteoarthritis, a cukorbetegség vagy a szív-érrendszeri problémák gyakoriak az idősebb emberek, közvetve hozzájárul fájdalmas láb. áttekintésem itt

Más okai is fájdalmas méter

Amellett, hogy a gyulladás, valamint az életkor, vagy egyéb tényezők, amelyek fájdalmas láb vezethet.

  • A nők általában nagyobb a kockázata a panasz a láb, különösen a miatt, hogy rajta túl szűk cipő, magas sarkú cipő. Különösen a későbbi korban komoly problémákat okozhat. Idegek válhat megcsípte, szöveteket irritálja az abiotikus nyomást a fúziót.
  • Emberek, akik azért, mert a vizsgálatok során, a napot kell állnia, hogy fáj a lába, de gyakran az is tapasztalat, fájdalom a láb, térd, vagy vissza.
  • A túl sok edzés/futás/tánc: különösen sarok fájdalom, alsó lábszár fordul elő, gyakran a túlzott testmozgás, a Kocogás vagy a tánc.
  • Emberek, akik túlsúlyosak egy túlterhelés, a láb, a boka. Ez a túlterhelés könnyen vezethet láb fájdalom, sérülés.
  • Úgynevezett pronációját: aktív dönthető a bokáját, megereszkedett a lábboltozat fontos szerepet játszik a fejlődés, láb probléma. Ebben a helyzetben, az eltérés az idegek, valamint egyéb szövetek során a nyomorúság.

Mert az idegi fájdalom a láb

Idegi fájdalom alakul ki, amikor az ideg sérült. Ez lehet az oka, hogy a testi sérülés, például egy baleset, vagy vágni, hanem például a cukorbetegség, mint jó idegeket érinti. Neuralgia is okozott elnyomás, a képe, mint mikor tarsaal alagút szindróma, ahol az ideg a boka közös szenvedés. Emellett a gyulladás képe, mert idegi fájdalom. Ez is fájdalmas láb okozta.

Idegi fájdalom: különböző formái, a fájdalom a lábakban

Morton neuralgia egy formája, idegi fájdalom, ahol az ideg a láb válhat közé szorult a lábközép csontjai, ami súlyos fájdalom voervoet, majd következik be a lábát. Ez általában az ideg között a 3., 4. lábközép. Ennek oka lehet a rossz keringés, a láb. Például, egy sport-vagy Túrázni a magas sarkú, de ez akkor is előfordulhat, ha a pangás az első a lábát. A fő panasz a fájdalom, általában a fejlécét, a harmadik, negyedik lábközép csontjai. A fájdalom gyakran úgy írják le, mint égő, lancinating, krampend, vagy mint egy elektromos bizsereg az ujjam. A szindróma tarsaal az alagút, van egy kontraktilis voetzenuw (nervus tibialis izmok), ami fájdalmas a lába, a lába alatt, a hátsó, vagy a talp. Ez az egyik a carpalis alagút szindróma a csukló előfordul, hogy széles körben ismert. – Szindróma tarsaal az alagút azonban nem olyan jól ismert, amit gyakran figyelmen kívül hagynak a diagnózis a panasz a láb. – Szindróma tarsaal az alagút nem gyakran, valószínűleg ez az oka annak, hogy gyakran nem ismerik fel, mint olyan.

A tünetek idegi fájdalom a láb

A fájdalom a fő tünet az idegi fájdalom. Az idegi fájdalom, súlyos fájdalom a terület egy adott ideg hallani. Amellett, bizsergés, égő érzés vagy fájdalom, görcsök a területen van ideges. Láb fájdalom rosszabb, mint egy kis inger, például finoman megérintette a bőr, vagy öltözve (szűk) cipő.

Neuropathia okozta fájdalmas méter

Neuropathia kifejezés a betegségek, amelyek az idegek. A szó a Latin meg lehet fordítani az ideges betegségek, a betegségek, az idegek. Mert az idegek már nem megfelelő, az impulzusok, a magatartási, lehet mindenféle furcsa érzések merülnek fel, például, süketség, bizsergés, égő érzés, csapdában van, égő, szúró vagy a sajgó fájdalom. Mert a fájdalmas láb nem a lábam, hanem az idegek a lábát. Lehet, hogy még sokkal magasabb, például, isiász, legalább rugzenuw csapdába a porckorongsérv. Okozza a krónikus gyulladás a bátorságot, hogy egészen az alsó vissza a lábát, fut, mert a láb, az a legfájdalmasabb, hogy a kapcsolatot. Abban az esetben, ha a krónikus vitaminok hiánya B is előfordulhat, zenuwontstekingen a hatása, fájdalmas, égő lábát, hogy még a süket is érzem magam, mint a pamut. Az idegrendszer a legjobb támogatási keretén belül a “tudomány Russell csoport” egy különleges kifejlesztett termék alapján a borsó meg a választás specjale vitamin, a B: PeaPlex.

49Neuro in_ammatie, mint a fő oka a fájdalmas lábak

Neuropathia számos oka van. Sajnos, szinte soha nem az oka, mint a könnyen kezelhető neuropathia, hogy jobb is. Kivéve talán a neuropathia okozta a kemoterápiát. Kemoterápia az úgynevezett félig akut gyulladás, az ideg miatt mérgezés az idegsejtek. Amikor a kemoterápia leáll (az idő megállt), kár, hogy az idegek olyan jellegű, hogy viszonylag gyorsan a tünetek enyhülni, hogy a neuropathia is eltűnik. De általában nem. Amellett, hogy a kemoterápia, cukorbetegség gyakori oka a fájdalmas lábak. Idegek, akkor befolyásolja a cukor, de van egy krónikus gyulladás, neuro lábát az idegesség.

Borsó egy természetes megoldás

Eladták különböző formái Borsó (pea). Ez a borsó anyagok (palmitoylethanoamide) egy test anyag, nincs mellékhatás. Az ügy most Hollandiában. Borsó egy hízósejt stabilizátor is van egy fájdalomcsillapító szer a neurogén vagy neuropátiás fájdalom.

Megjegyzés: a preferencia borsó borsó-opt a termék matrica, mert abban az esetben, ha főzés nélkül, matrica, bárhol meggyőző bizonyíték, a tisztaság.