Különböző típusú bőr foltok magyarázzák

0
367
Először is, meg kell esni az ajtót, hogy a ház: a legtöbb esetben, ilyen jelek a bőr a test minden bizonnyal nem veszélyes. (Viszonylag) a rossz hír az, hogy sok a nyom a bőrön, de nagyon nehéz. Persze, az ártatlan foltokat műtéti úton távolítják el, de ha erre nincs orvosi utalás: miért vállal kockázatot?
Mindenkinek megvan a maga jelleme, jó dolgai, és persze kevésbé jó dolgai. Ez tesz minket azzá, akik vagyunk, a személyiségünk része. Ez igaz a bőrünkön lévő apró foltokra és foltokra is. Egyedivé és személyessé teszi a bőrödet. Tökéletes bőr nélkül kis vagy nagy huidvlek nem létezik. Ez természetesen egy másik történet, ha a foltok a bőr orvosi okokból el kell távolítani, de nyilvánvaló.
• Hogy lehet nyomot hagyni a bőrön?
• Különböző jelek a bőrön
• Nagyobb a kockázat?
• Végre…
• Hogy lehet nyomot hagyni a bőrön?
Számos oka van annak, hogy huidvlek okozhat vagy ronthat a helyzeten. Egyes esetekben a jelek a bőr veleszületett, más esetekben lehet az eredménye a hormonális egyensúly változásai. Ez utóbbi gyakran a téma a pubertás alatt vagy a terhesség alatt. Nők, akik terhesek, tudjuk, például, az úgynevezett maszk terhesség. Ezek a bőrfoltok olyan formái, ahol kevés a tennivaló, és ahol kevés a tennivaló.
Egy másik oka a megjelenése foltok a bőrön a nap, vagy inkább ultraibolya sugárzás a nap. Tehet ellene valamit. Ismert, hogy a nap, vagy inkább ultraibolya sugárzás a nap, a fő oka a foltok a bőrön. Napnyomok a bőrön, sok esetben jóindulatú, de a túlzott leégés problémákat okozhat, ami veszélyes huidvlek kialakulásához vezethet. Sajnos, ez még mindig történik, túl gyakran, annak ellenére, hogy minden információt. Információk, amelyek egyértelműen azt mutatják, hogy a jó napvédelem szó szerint létfontosságú.
Fontolja meg a megfelelő fényvédő, napernyők, UV-blokkoló pólók és kalapok használatára vonatkozó ajánlásokat. Emellett köztudott, hogy nem szabad a napnak kitenni, ha az a legerősebb, azaz körülbelül 12.00 és 15.00 óra között van. Ez mind valami, ami segíthet nekünk a napkárosodás és a lehetséges következmények ellen.
Különböző jelek a bőrön
Mint már említettük, a legtöbb esetben, ilyen jelek a bőrön nagyon ártatlan. Annak érdekében, hogy Önnek egy ötlet a jelek a bőrön, amely elvileg megoldja nem veszélyes, adok egy áttekintést a leggyakoribb:
Hullafoltok
A májfoltoknak, ellentétben azzal, amit sokan gondolnak, semmi köze a májhoz. Az egyetlen hasonlóság a szín. A májfoltoknak nagyon jellegzetes, leserbriefe színük van. Egy másik név, akkor találkoznak lesz “Age foltok”. Ez a név abból a tényből származik, hogy ezek a foltok gyakran előfordulnak az idősek. A foltok a legtöbb esetben ártalmatlanok.
Amellett,hogy a korábban tárgyalt szín, máj foltok lehet meghatározni a nagy méret (akár néhány centiméter méretű), valamint a furcsa alakja lehet. Néha a májban fejlesztése foltok, különösen foltok az arcon, rosszindulatú sejtek. Ha igen, akkor az úgynevezett melanoma kezdetéről beszélünk. Ezt a fázist az egyenetlen pigment színeivel, természetesen furcsa alakjával lehet felismerni.
Így nagyon fontos, hogy a máj foltok, különösen az arcon, jó, hogy tartsa a szemét, vagy esetleg rendszeresen ellenőrizni.
Melasma / Terhességi Maszk
Ahogy már korábban is mondtam, a hormonesecreting jelentős hatást gyakorolhat a bőrhibák megjelenésére és eltűnésére. Jó példa erre az úgynevezett terhességi maszk.
Hatása alatt a megváltozott hormonszint a terhesség alatt is alkothat egy további pigment az arc, amely kialakult szabálytalan, barna foltok. Is, a változás a hormon szintje miatt fogamzásgátló tabletta lehet az oka, de ez ritka. Terhesség után a maszk a terhesség eltűnik elég gyorsan, mivel a hormonok újra egyensúlyban.
Talgklierce
Úgy néznek ki, mint a vakondok, de bizonyítják, hogy nem azok. Az úgynevezett Talgkliercystes-ről beszélek. Ez egy ártalmatlan, bőr alatti ödéma, amit az a tény okoz, hogy a faggyúmirigy termelt sebum nem kap. Valójában van egy nagyon nagy angolna. Megjegyzés: Ezt úgy kell eldöntenie, hogy nem úgy fejti ki, mint egy ‘normál’ fogyasztónál. Express garantálja, hogy a ciszta a bőr alatt összeomlik, ami a súlyos fertőzések. Kérjen időpontot egy orvostól. Ez biztosítja, hogy Talgkliercyste egy egyszerű módja annak, hogy sebészileg eltávolítani.
Gesteelde Fibromák
Ez közismertebb nevén a bőr címkék. A megnevezés ellenére semmi köze a szemölcsökhöz. Ez egy teljesen ártatlan bőrelváltozás. Ezek mióma előfordulása leggyakrabban fordul elő az idősek, különösen a bőr redők, mint például az ágyék és hónalj. Amikor itt van, hogy zavarja, akkor kérjen időpontot egy orvostól.
Ez lehet egy viszonylag könnyű módja annak, hogy távolítsa el a fibroids genteelly. Vannak más típusú fibroidok, amelyek erős dudorokat alkotnak, és mélyebbre hatolnak a bőrbe. Ezek sok esetben gyalog.
Ouderdomswratjes
Mivel ezek a foltok a bőrön csak az évek során jelennek meg, szintén’wijsheidswratten’ volt. Az esetek akkor ismertek, amikor az emberek szó szerint százak voltak. Szerencsére, ez egy nagyon ártalmatlan állapot, hogy könnyen javítható. A foltok melanómának tűnnek, és gyakran összezavarodnak.
Ezek szabálytalan alakú, színes, és lehet elég nagy. A rendellenességek egy kicsit a bőrön, így elég könnyű eltávolítani. Eltávolítás, ha szeretné, végzik egy CO2 lézer vagy egy kerek sebészeti penge. A doktor, természetesen! A Go nem gyógyír, és megy az összes rák!
MOL
Mindenünk megvan. Tudtad,hogy egy 40 éves holland fiatal, átlagosan 40 anyajegy? Ellentétben a népszerű állítások, a legtöbb anyajegy már nem a kezdetektől a bőrön. Ahogy telnek az évek, mindig több Mole akár 45 éves. A következő időszakban ismét eltűnhetnek. Vagy ez is társított hormonok, az átmenet nem teljesen világos. A vakondok ártalmatlanok, de fontos, hogy a lyukakba helyezzük őket, hogy megőrizzük. Egy nagyon kis része a vakondok is kialakulhat egy rosszindulatú anyajegy formájában melanoma.
Ellenőrizze vagy ellenőrizze rendszeresen vizsgálja meg az alakját, színét. Amíg állandó marad, és a vakondok nem kezdenek vérezni vagy szúrni, nincs miért aggódni. Ha ez a helyzet, kérjük, forduljon kezelőorvosához. Ez lehetővé teszi a vakond eltávolítását és vizsgálatát, hogy van-e melanoma vagy sem. Minél hamarabb hagyja el ezt a tanulmányt, annál jobb.
Szeplők
A szeplők főleg az arcon vannak, és nagy koncentrációban tartalmaznak pigmentsejteket. A vakondokkal ellentétben a szeplők nem fejlődnek melanomává. A fő különbség a kettő között az, hogy a mole-ok nem tartalmaznak pigmentsejteket, a szeplők pedig csak pigmentsejtekből állnak.
A pigment sejtek nem fejlődhetnek melanoma. A szeplők is a személyiséged részei, a személyiséged részei. Vannak, akik lézerrel távolítják el a szeplőket, mert nem szépek. A jelenléte szeplők egy jel, hogy a bőr emellett a lyukak. Ön nagyon hajlamos más foltok a bőrön, jóindulatú vagy rosszindulatú.
Nagyobb a kockázat?
Azonnal megnyugtat: ez tényleg rosszindulatú bőrbetegség, szerencsére, nem olyan ijesztő. Másrészt, van egy trend, de ez azért van, mert a hülye leégés, az oka a bőr problémák, hogy van a kezedben
Természetesen a megelőzés jobb, mint a kezelés, így jó, hogy rendszeresen ellenőrizze a saját szervezetét, vagy ellenőrizze a partnerével. Ez minden bizonnyal így van, ha az alábbi kockázati csoportok valamelyikében tartózkodik:
• A családi anamnézisében rosszindulatú bőrbetegségek
• A múltban, akkor nagyon sok, nagyon ésszerűtlen, a használata a nap
• Vannak anyajegyeid, amik nyugtalanok.”
• Van egy csomó anyajegy, kombinálva vagy nem kombinálva szeplőkkel
• Végre…
• Ha a meglévő bőrfoltok megváltozását észleli, azonnal forduljon hozzánk. Ez lehet a hely, hogy eltávolítsuk, és elküldjük további vizsgálatra.
Azt tanácsolom: menj napozni nagyon bölcsen, mert ez továbbra is a legnagyobb oka a rosszindulatú foltok a bőrön. A megelőzés sokkal jobb, mint a gyógyítás!