Fájó láb – hogyan kell kezelni?

0
810

37Fájdalmas láb, a legtöbb esetben ez nem meglepő. A lábát az ember, aki sokat tud elviselni. Ezek a szűk, magas sarkú cipő, nyomva tartva a boltokat, hogy izgatott, amíg nem tudnak többé. Vagy az már vagy öt nyomorult nappal együtt, így sok helyet folytatni, mint normál esetben egy hónap alatt. Pedig nap nap után, évről évre, mindnek megvan a maga cipelni. De nem vagy egyedül, hogy ő számít-hetetlen lábak hisz.

Az alábbiakban néhány tipp arról, hogy fáj a lába.

Magasság V.

Egy hosszú nap után a munka, a legjobb, amit tehetsz, az a fájdalmas láb: ülj le, lábát a padra, majd az ujjait mozog. Szóval, segít a keringési rendszer vissza. Maradj ebben a pózban 20 percig.

Hadd áztassa őket.

Szexuális jól, hogy gyakran próbáltam, majd kiderül, hogy jó, a lába voetbadje a forró víz, 1 vagy 2 evőkanál Epsom só. Öblítse le tiszta, hideg víz, törölje le, masszázs őket egy hidratáló gél vagy krém.
nézd meg ezt a weboldalt

Hideg-meleget.

Ez a módszer is nagyon népszerű. Menj a szélére, a kádban ülni, s tartsd a lábad alatt a fúvóka. Hagyja, hogy a váltakozása hideg-meleg víz, a lábánál patakok, de végül hideg vízzel. A hőmérséklet különbség, hogy a test frissítés. Megjegyzés: ha ön cukorbeteg, vagy rossz keringés, inkább meleg, majd hideg vízzel, hogy a hőmérséklet különbség nem túlzott.

Nyugi!

Adja meg a lábát egy pillanatra pihenni egy sekély kád forró vízben, 6 csepp eukaliptusz olaj, 6 csepp rozemarijnolie. Akkor hagyd, hogy a hideg víz átfolyjon a lábát, miután egy meleg vízbe, majd hideg. Keresés reformwinkel, illetve egyéb aromás olajok; b.. olaj, boróka vagy citrom.

Tea.

Ha nincs illóolajok a kezét, akkor használjon egy erős infúzió, menta-vagy kamillateát. Hagyd, hogy négy tea felhívni a fél liter forrásban lévő vizet. Ezt a levest öntsük négy liter forró vizet. Hagyd, hogy a lábad hét, a fent leírt módon, majd a hideg-meleg vizes medence.

Masszázs.

38Ez ad egy érzés, a boldogság, amikor a láb, masszázs, baba olaj. Ha nem hajlandó partnerként, vedd kezedbe az irányítást. Kényeztesd magad előtt, vagy közben, a fürdő egy kellemes talpmasszázs. Az egész láb. Szorítsd meg az ujjaidat, majd körkörös, szorította indítvány felett a talpa. Egy nagyon hatékony lépés a hüvelykujját, mint nehéz lehet az üreges a láb nyomja meg a gombot.

Jég.

Egy másik módja annak, hogy megnyugtassa a fáradt láb, fokozza néhány jégkockát egy nedves ruhával. Néhány perc alatt a láb, a boka RUB fagyit megnyugtatja, bármilyen gyulladása, valamint enyhe kábítószer hatása. Italok, lábak, törölje le őket Köln, alkohol vagy ecet egy frissítő hatás verdrogend.

Mozgás!

Ez nem jelenti azt, hogy aerobik, vagy egy vagy több nehéz sport kellene tenni. De sok orvos konzultál Meg a bokáját, láb izmait, a szállítás során a fájdalmat, megakadályozza, hogy a jó vérkeringést. Próbálja ki ezeket a tippeket a fájdalmas láb:

  • Azonban, ha a lábad feszült vagy, nyugtalan, rázd csak meg kell lazítani. Egy láb, egy időben, akkor nyugi, majd hajlítsd be a lábujjak le, majd fel.
  • Ha hosszú, az igaz, hogy próbálja ki, amennyire csak lehetséges, a hova menni. Folyamatosan változik a hozzáállás, hogy tegye a lábát egy székre, vagy a létra. Menj, ha lehetséges, egy szőnyeg, vagy puha Szőnyeg.
  • A merevség húzd a cipőd, vagy itt ül a széken, s növeli a lábaid előtt. Hogy a láb körkörös mozdulatokkal a bokám. Tízszer így, tíz alkalommal, hogy egy másik. Hajlítsd be a lábujjak, amennyire lehet, majd fel, amennyire csak lehetséges. Ezt ismételjük meg tízszer. Most az ujjait, majd húzza finoman vissza oda.
  • Egy pihentető mini-masszázs távolítsa el a cipő and roll minden láb egy-két percig a Golf labdát, egy teniszlabda vagy sodrófa.
  • Néhány ceruza a földön, fogd meg a lábát.
  • Dobj egy maroknyi száraz bab be a Papucs, valamint járni párszor körbe a szobában, így a láb masszázs.

Menteni a talpa.

Próbálja meg felvenni cipő, vastag talppal, hogy a csillapítás, a láb, a védelem, a durva felületek, kemény padló. Hagyd, hogy a talp ne viseljen, mert a feladat nem hajtható végre. Női cipő, egy vékony talp, hegyes toe magas sarkú klasszikus bűnösöket. Szükség van a munka jól berendezett, lábak valamit, hogy megmentse a módja annak, hogy majd a munka, séta vagy sportos cipő.

39A módszer a magas sarkú cipő.

Cipő, magas sarkú, nyúlik a borjú az izmokat, így a lába fáradt. Ezért célszerű, hogy cipőt kell viselni, alacsony sarkú cipő.

Viseljen inlegzooltjes.

További hátránya a magas sarkú lába járás közben az első diára, majd a nyomást a labdát a lába. Ez a kellemetlenség elkerülhető, ha a fél inlegzooltje viselni, így a láb tartja a helyén. Hogy a talp a boltba, ha az új cipőt vesz.

Hogy nyúlik a cipő.

Amikor inlegzooltjes fogja használni a cipő már egy ideje arról, hogy az ujjaim meg nem reked. Ha igen, a Cipő, a nyújtás. Töltse ki a zokni homokkal fenntartani azt a tippet, hogy a Cipő. Ezután csavarja egy nedves törülközőt a Cipő. Hagyjuk száradni 24 órán keresztül. Ha szükséges, ismételje meg ezt egyszer vagy kétszer.