7 tippek: 10 font fogyás 5 hét (edzés nélkül)

0
371
Ebben a cikkben kapsz 7 hulladék tippek, hogy lesz, hogy 5 hét 10 kg-ot fogyni. Ha több vagy kevesebb 10 font túlsúlyos, azt tanácsolom, hogy még mindig olvassa el ezt a cikket. Mert a végén mindenki felesleges zsírt akar égetni.
10 font, fogyás nem nehéz, csak fontos, hogy pontosan tudja, mit kell tennie. Ebben a cikkben a hulladékokkal kapcsolatos egyértelmű tájékoztatás és közvetlen tanácsadás segít ebben.
Hulladék-tippek: étrend vagy testmozgás?
Fogyás 70% diéta és 30% testmozgás. Lehet, hogy fogyni egészséges enni, nem dolgozni, de lehet (szinte) nem fogyni miatt egészségtelen ételek, sok testmozgás.
Sport, mint a sprint és erő képzés biztosan nem fáj, de akkor is veszít 10 fontot edzés nélkül. Tökéletes, ha túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy sokat járj edzeni.
Az általános egészség (és ezért a fogyás), fontos, hogy nem legalább 30 perc egy nap, hogy mozog. Ez lehet például gyaloglás, kerékpározás vagy úszás. A legtöbb ember Hollandiában 30 perc könnyű.
Tehát az erő fontosabb, mint a testmozgás, ha azt szeretnénk, hogy veszít 10 font.
Enni, hogy lefogy
Az energiáért eszünk, ezek azok az energiák, amikre szükséged van, hogy képes legyél mozogni és túlélni. Háromféleképpen lehet energiát használni. A szénhidrátok rovására a fehérjék, valamint a zsírok rovására. Minden ilyen energiaforrások a szervezetben másképp emésztik.
A szénhidrátok, fehérjék és zsírok különböző emésztése nagy hatással van a zsírégetés sebességére és végül a testsúlyára. A szénhidrátok kemény zsírégetést okoznak, amitől nagyon megérkezel. Míg a zsírok és a fehérjék serkentik a zsírégetést, így könnyen lefogyhat.
Kemény 10 font, hogy lefogy a szénhidrát
Példák a szénhidrátokra a cukor, a gabona, a keményítő, a laktóz és az alkohol. A szervezetben található összes szénhidrátot egyszerű cukorrá (monoszacharidok: glükóz és fruktóz) alakítják át. Glükózfogyasztás a vérben növeli az inzulin. Mivel a magas insulineniveau egy enzim, hogy a szervezet égethet zsír (hormonérzékeny lipáz, HSL) nincs blokkolva. Szénhidrátok biztosítja, hogy nagyon nehéz a test zsírégető. Lehet, hogy annyi futás vagy sport, ha akarsz, de mindaddig, amíg a szénhidrát, ez lesz nagyon nehéz, hogy éget testfat.
Könnyű 10 kiló fogyás fehérjék és egészséges zsírok
A fehérje és az (egészséges) zsírok nem okozzák az inzulin ilyen gyors és magas emelkedését. Lehetővé teszi a zsírégetést. Például a fehérjék és az egészséges zsírok: hal, hús, tojás, dió, magok, természetes olajok és néhány zöldség. Ha ételt eszel, és több energiát égetsz el, mint amennyit lenyelsz, közvetlenül elégeted a testzsírt.
Ez természetesen egy nagyon összetett emésztőrendszer egyszerűsítése. Valójában több ezer anyag, hormon és enzim van ebben a folyamatban. Ha többet szeretne tudni, azt javaslom a cikk, hogy lefogy: nem olvasni. Nem szükséges pontosan megérteni, hogyan működik a szervezet akár 10 kg. Az egyetlen dolog, amire emlékezned kell: a szénhidrátok kövérebbé tesznek, a fehérjék és az egészséges zsírok segítenek lefogyni.
Egy megjegyzés a mókusra. A fehérjék serkentik a növekedést a szervezetben, de a növekedés öregedést jelent. Számos tanulmány kimutatta, hogy túl sok fehérje, a várható élettartam lerövidül. A fehérjék rendkívül egészségesek, és amire igazán szükséged van, hogy ne egyél túl sokat. Enni kis szénhidrát, elég (de nem túl sok) fehérje, sok egészséges zsírok. Az alábbi tippek segítenek.
7 hulladék tippek
Ha a következő tippeket, akkor lesz 5 hét 10 kg fogyás.
• Tipp 1: főzni magad
• Tipp 2: Ne vegyen fel cukrot és gabonát a házban
• Tipp 3: Ismerje meg gyümölcslevek
• Tipp 4: nyers snack
• Tipp 5: Súly hetente egyszer
• Tipp 6: tájékoztassa barátait és kollégáit
• 7. tipp: azonnal kezdje el
Tipp 1: főzni magadnak. Ez alatt azt értem, hogy “főzd meg magad”, mert szükséged van az ételre, persze, nem mindig főzöl. Fel kell készülnie a saját étel, ha van kéznél-mi történik belül. Ez azt jelenti, hogy te is, szószok, a legjobb tudsz főzni magad. Ha még mindig úgy dönt, hogy menjen ki enni, győződjön meg róla, hogy otthon evés előtt egészséges. Egyszer az étteremben lehet egy saláta (szósz nélkül) vacsora.
Is, kérjük, hogy egy otthoni ebédet a munka, mert sajnos, a legtöbb étkező még mindig összpontosít kenyér vagy más szénhidrátok. Ebben a receptkönyvben több mint elegendő egészséges étel (reggeli, ebéd, vacsora, snack, snack) és szószt talál.
2. tipp: ne hozzunk gabonát és cukrot a házba. Ha nem, akkor nem tudnak enni. Az is fontos, hogy az úton vagy a munkahelyen, nem kísértés, hogy a szénhidrát enni. Van olyan szokásod munka után, hogy gyorsétterembe mész? Menj másik úton. Szokása 4 órán át dolgozni valami cukorkából vagy üdítőautomatából? Ne fogadj el érméket. Légy kreatív, és próbálj meg minden lehetőséget kihasználni, hogy megadd magad a kísértésnek.
Tipp 3: tanulmány gyümölcslevek. Juicen, vagy más szóval “a gyümölcslé”, a fijnpersen zöldségek, így a zöldség jön létre. A növényi préseléssel vitaminokat és más tápanyagokat nagyon gyorsan szedsz a testedben. A gyümölcslé szinte nincs kalória, de kielégíti az éhség. Minden reggel csinálok egy liter zöldséglevet és megiszom a nap végéig két étkezés között. Az elején, az íze lesz egy kicsit használt, de ha egyszer kap ez, néhány hét múlva nem lesz szüksége semmi mást. Ami a fogyás smoothies megtalálható turmixok is sok zöldséglé receptek.
Tipp 4: egy nyers snack. Valószínűleg a nassolás az oka az elhízásodnak. Körülbelül 4 óra vagy vacsora után gyakran van egy csomó valami édes, vagy valami, hogy kitölti.”Az éhséget nehéz figyelmen kívül hagyni. A legjobb dolog, hogy ezt az éhes érzés nem tetszett neki – ez nyers snack. Ez alatt azt értem, hogy az étel nem főtt, sült, vagy feldolgozott. Sárgarépa, zöld zeller, dió, vagy egy darab gyümölcs példák az ideális snack.
Tipp 5: mérjen hetente egyszer. Sok ember fogy, minden nap leméri magát. Ezek az emberek gyakran nem tudják, hogy az olyan szempontok, mint az időjárás, a mozgás, a napszak, a hónap ideje, és sok más szempont hatással van a súlyára. Ez megakadályozhatja, hogy egyik napról a másikra, majd hirtelen 1,2 kilogramm elveszett. De azt is megakadályozhatja, hogy hirtelen 0.5 kiló érkezett. Az utóbbi esetben az emberek gyakran nagyon demotiváltak, és azon a napon valószínűleg egészségtelen ételt fogyasztanak (mert’nem működik’). Ha hétről hétre mérsz, minden héten 1.0 és 2.5 kilót veszítesz. Ne aggódj, ha nem. Csak egyél egészségesen és égesd el a felesleges testzsírt.
Tipp 6: tájékoztassa barátait és kollégáit. Tudassa a barátaival, családjával és kollégáival, hogy a következő 30 napban kevesebb szénhidrátot eszik. Szóval nincs időd elmagyarázni, hogy miért nem vagy egy szelet torta, hogy miért nem dicsekedsz a krumplival, vagy miért van salátád szósz nélkül. A legtöbb ember támogatni fogja Önt a folyamat során. Sőt, mivel a társadalmi nyomás, ez teremt kevesebb szóváltás az Ön számára, hogy tárolja finom snack (mert te és a barátok megígérte, hogy nem eszik őket).
7. tipp: azonnal kezdje el. Mindannyian tudjuk, hogy a halogatás egy hozzáállás. A fogyás gyakran előfordul. Sokan akarják, hogy mit tegyenek, de nincs bátorságuk elkezdeni. Azt hiszem, ez az egyik legunalmasabb dolog, amit látni lehet, az emberek, akik elviselik, hogy túlsúlyosak. Azért csinálják, mert azt hiszik, hogy ez egy házimunka, és néha még lehetetlen is.
Nincs annál kevésbé igaz! Is, akkor segíthet a túlsúly elveszíti, ha van a megfelelő megközelítés a választás. Segíthetek.Különösen azok számára, akik szeretik a gyors, hatékony (de teljesen egészséges, természetesen) a túlsúlyos azt akarják, hogy nekem egy írásos slimming Smoothie tervet. Kapsz egy részletes útmutató, amely segít kevesebb, mint 5 hét alatt 10 kiló zsír örökre égetni. További információt itt talál.
Sok szerencsét!