7 intelligens szerkentyű a közeljövőben

0
365
Sok intelligens alkalmazás már lehetséges, de hasonlóak vagyunk ahhoz, ami az elkövetkező években, valamint a házhoz vár. Az intelligens WC-k, a robotstofzuigerek és az automata hajtogatású eszközök csak néhány lehetőség.
Toalett
Néhány havonta újra olvasunk valamit egy új eszköz, hogy az élet könnyebb. Smart toalett egy ilyen találmány, Japánban megtalálható szinte mindenhol, intelligens WC számtalan funkcióval, a világ többi részén, ezek a kényelmes eszközök még nem fedezték fel. A standard rendelkezik egy intelligens WC egy vezérlőpanel szélén a szemüveg vagy vezeték nélküli panel, hogy megerősítheti a falon a fürdőszoba. Természetesen, akkor mossa le nem csak a WC, bidet a legtöbb beépített WC-ben. Is olvassa el: mi a legjobb smart tv?
A távcsöveket is felmelegítheti, egyes modellek hangszóróval vannak felszerelve. A konzol akkor választhat a nagy üzenet bosgeluiden akar játszani, vagy inkább a hang a víz spray szeretné hallani. Egyes intelligens WC-k beépített wi-Fi-vel vagy bluetooth-vevőkészülékkel rendelkeznek, így a távirányító funkciói is rendelkezésre állnak. Még WC is van a piacon, ami automatikusan frissíti a vizeletet és a székletelemzést. TOTO WC-k a szabvány Japánban, hanem Európában a szaküzletekben kell beszerezni. Ez egy meglehetősen egyszerű modell bidé funkcióval.
Hoover
Vannak már robotstofzuigers, de szinte soha nem láttam a holland háztartások. Ez különösen azért, mert az ár, egy jó robotstofzuiger akkor hamarosan fizetni három-négyszáz Euró. A Robotstofzuiger új generációnak van egy vagy több fedélzeti kamerája, és meg tudja határozni, hogy a szobát már kiürítették-e, és hogy Akarja-e a szobát kitakarítani. Az alkalmazás segítségével kommunikálni, hogy, például, meg kell üríteni, természetesen a porszívó, hogy töltse fel magát, ha szükséges. Van egy nagy különbség a minőség a robotstofzuigers, így mielőtt vásárolni, nézd meg néhány értékelés a modell szeretne vásárolni. Ez a stofzuigerrobot Dyson kínál 360graden kamera, így az összes szoba, jó takarítás. Persze lehet porszívózni az app, hogy ellenőrizzék azt. Sajnos, ez még nincs a piacon.
Mosás
2015 végén bemutatták a Laundroid első prototípusát, a Panasonic, a Daiwa House és a hét Dreamers Laboratories együttműködését. A készülék nem csak a ruhákat mossa, hanem akkor is száraz, tökéletesen formázott. A teljes folyamat körülbelül hét óra, a készülék felismeri, hogy milyen típusú ruházat használ képelemzést. Jelenleg még prototípus, de a Panasonic becslése szerint az első modellek 2019-ben a piacon. A mosoda még nem elérhető, de 2019-től soha nem lesz szennyesed, amit összehajtogathatsz.
Tükör
Tükör, tükör a falon … csak te tudod tükörben megmondani, hogy nézel ki. Másfél évvel ezelőtt volt az egész mirror Magix, Zelfbouw projekt alapuló Málna Pi. Samsung smart mirror megy egy lépéssel tovább, hasznos néhány ruhát, hogy ellenőrizze nélküle, akkor tényleg meg kell tennie. De a közlekedési információk, vagy időjárás is lehetséges, hogy tervezze meg a tükröt, miközben használja a fogak fogmosás.
Ing
Ruházat is lehet okos, amely bizonyítja a termék Trudosture, az első okos póló. A szenzorok a hátsó ing, akkor kiszámítja, ha a hozzáállás jó. A TruPosture app adhat tippeket, vagy kis rezgések, hogy megmondja, hogy a hozzáállás nem jó. Ebben az időben, Truposure egy crowdfunding projekt.
Csavargó
Ismerje meg babakocsi a jövőben! A Strolleverben ez Kim Hyeonseok tervező koncepciója. Beépített UV-szűrővel védi a babát a napfénytől és egy giroszkóppal, hogy ne essen le a babakocsi.
A Strolleverben úgy néz ki, mintha a Tron filmből lenne, de ez egy gyönyörű koncepció design egy modern babakocsihoz.
Nyílás
Az intelligens zárak már egy ideje itt vannak, de a technológia ezekben az eszközökben egyre jobb és jobb. August smart lock tudja, mikor van az ajtó közelében, és a zár automatikusan kinyílik. És ha vendégeid vannak, megteheted az okostelefonodon keresztül egyszerűen, nincs pótkulcsod, több szükséglet.
Ha jól körülnézel, láthatod, hogy már nagyon messze vagyunk a technológiától. Annyi kütyü van az életünkben minden nap egy kicsit könnyebb. Szóval nem kell telefonálnod, de kisétálhatsz az ajtón a telefonoddal, és az Internet kapcsolatodnak nem kellene többet tennie a kábelen, de lehet, hogy a hátizsákodban van. Mi mást vethetnénk meg a jövő szerkentyűit?
Okos pólók
Korábban a jövő pólóiról tudósítottunk. Ezek okos pólók a mozgásodhoz és más életfunkciókhoz. Így lehet egy jó intézkedés a tanulás, majd elemezni, hogy jobb eredményeket a jövőben. Amint van egy olcsóbb módja annak, hogy ezeket az ingeket a termelés, akkor értékesítik a piacon, és néhány éven belül lesz a szabvány a sport területén. Ez javítja a teljesítményt, és jobban tud összpontosítani a képzésre, mert akkor mindenkit elemezhetünk, és ahol a szükségletek a sport területén fekszenek.
Okosabb robotstofzuiger
Egyre több ház látja robotstofzuiger megjelenését. A Robotstofzuiger egy előre elrendezett útvonalat indít el, vagy képes visszatérni egyszer egy darab bútor leesése ellen. A jövőben lesznek robotstofzuiger kamerák, amelyek rögzítik a saját, vagy valami mocskos helyen. Ez lesz a porszívó, így már nem kell konvertálni, de ez történik automatikusan, ha a szoba poros. Talán a jövőben is lehetséges, hogy a porszívó lesz a szívó képessége, hogy állítsa be automatikusan, amikor, például, a csempe a szőnyeg költözött…
A jövő konyhája
Néhány évvel ezelőtt az IKEA bejelentette a jövő konyháját. A konyhának van egy konyhapultja a kamera felett. A munkalap információkat tartalmaz a hűtőszekrény tartalmáról, a főzési időről, valamint arról, hogy hogyan eszik a legjobban, csökkentheti. Hihetetlenül futurisztikus, de titokban nagyon hűvös, amikor ez néhány éven belül kerül bevezetésre svéd bútorok & óriás háztartási cikkek. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy az IKEA, ez a terv működni fog a boltban a koncepció a konyha 2025 (ahogy a projekt nevezik), mindenesetre már nem a levegőben…
Robots for fun
Szinte bármire képesek vagyunk, miért ne lenne időnk? Egy haver, aki a bankban van, jön, kiállítás, Fétis, Anál a filmről, amit nézel, vagy akár egy macska játszik. A robotnak mindene megvan! Az ázsiai piacon megtalálható már jól ismert egy tisztességes zsák pénzt, de van egy robot emberi tulajdonságokkal. Ez azt jelenti, hogy a robot érzelmei, de a tiédre is reagálhatnak. Látjuk, hogy még mindig nem teljesen történik meg, hogy a robot megjelenik a holland családok, de lehet, hogy az emberek, akik egyedül vannak, sok móka. Meg kell néznünk.
A forgalomban sokkal több szerkentyű, amely a jövőben lesz egyre több. Évtizedekkel ezelőtt nem számítottunk arra, hogy képesek leszünk filmeket nézni az Interneten keresztül, a képeslapokat nem olvassák a könyvekben, és az a tény, hogy az Interneten keresztül kommunikálunk, képes volt fenntartani a kapcsolatot az emberekkel, távol a világtól. Van valami ötlete, hogy hova megy a technológia? És mit vársz a jövő szerkentyűitől?