11 a merevedési zavar okai

0
410
Impotencia vagy erekciós problémák, sok ember különösen zavaró. Ne beszéljen erről a partnerével, a Viagra-val kapcsolatos problémák a legkönnyebb módnak tűnnek. Ne! Tedd félre a schaamtegevoelenjeidet, és keresd meg az okát. Ez nagyrészt az Ön fizikai és / vagy mentális egészségétől függ. menj erre az oldalra
Minden férfi úgy alakult, hogy nem volt túl jó erekciója szex közben, és ez normális. Csak ha van egy állandó probléma vagy ismétlődő probléma, van igazán impotencia. Az impotencia súlyossága az októl függ.
Fizikai vagy pszichológiai
A férfiak egyharmada impotens fizikai okból. Ugyanannyi embernek vannak mentális problémái, vagy relatieprobleem-e. A harmadik csoport olyan személyekből áll, akiknek fizikai, mentális vagy viselkedési problémái vannak, amelyek szerepet játszanak. Ahogy a férfiak spontán erekciót kapnak, például egy erotikus film alatt, vagy éjszaka, vagy reggel erekcióval, ez szinte mindig relációs vagy pszichogén impotencia.
Az erekciós problémák fizikai okai 
Krónikus betegség
A krónikus betegségek és az impotencia közötti összefüggés a diabetes mellitusban a legnyilvánvalóbb. Majdnem minden cukorbeteg férfi erekciós problémákkal küzd. Továbbá az olyan betegségek, mint az arteriosclerosis, szívbetegség, vesebetegség és sclerosis multiplex, merevedési zavart okozhatnak. Ezek a betegségek csökkenthetik a vér áramlását vagy impulzusok az idegrendszer az egész szervezetben.
Életmód
Szokások vér áramlását csökkenti,okozhat merevedési zavar. A dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás és a kábítószer-használat károsítja az ereket, és csökkenti a pénisz vérellátását. Azok a férfiak, akik már szenved atherosclerosis, valamint a dohányzás, különösen érzékenyek az impotencia. A túlsúly és a túl kevés testmozgás egyéb kockázati tényezők.
Gyógyszerek alkalmazása
A gyógyszerek, mint az antidepresszánsok, antihisztaminok és nyugtatók mellékhatásai merevedési zavart okozhatnak. Különösen a magas vérnyomás gyógyszerek, szájon át, ismert, hogy a negatív hatása az erekció. A magas vérnyomású férfiak 43% – A néha vagy gyakrabban szenved erectilis dysfunctióban. Azt kell mondani, hogy a magas vérnyomás önmagában is okozhat merevedési zavar.
Műtét
A műtét néha idegeket és vért okozhat a pénisz körül, merevedési zavar lehet az eredmény. Például a kezelés a prosztatarák vagy hólyag. Egyes esetekben a károsodás maradandó, és a betegnek erekció elérése érdekében kezelésre lesz szüksége. Más esetekben a károsodás átmeneti, és fél év múlva férfi lehet, hogy újra erekciója legyen.
Sok kerékpár
Tanulmányok kimutatták, hogy mohó kerékpárosok nagyobb valószínűséggel küzdenek erekciós problémák, mint más sportolók. Mert néhány biciklis nyergek túl nagy nyomást gyakorolnak az ágyékodra. A végbélnyílás és a herezacskó között található gát artériákat és idegeket tartalmaz, melyek fontosak a szexuális izgatottság szempontjából.
Az erekciós problémák pszichológiai okai
Negatív spirál
Bár az erekció pusztán fizikai esemény, erősen attól függ, hogy egy férfi hogyan érez. Minden férfi csinál, például, vagy még azt is, hogy nincs erekciója, amikor azt akarja. A férfiak gyakran találják meg, és félnek, hogy újra megtörténik. Csak ez a gondolat vezethet az a tény, hogy legközelebb tényleg nem jó erekció. Ez egy lefelé irányuló spirált hoz létre.
Bizonytalanság és szégyen
Szociális problémák is okozhat merevedési zavar. Férfiak valami kellemetlen, hogy adja át, például, elveszett, vagy valaki más igazságtalan, úgy érzem, talán, erekciós problémák alakulnak ki. Amikor a fiatalok tudatlanságot, szégyent vagy ügyetlenséget játszanak, amikor a szex néha szerepet játszik.
Kapcsolati problémák
A hozzáállásod nagy hatással van a Szexuális vágyadra és a képességedre, hogy erekciód legyen. Egy fix kapcsolatban az unalom és a kisebb kellemetlenségek nyomot hagyhatnak a szexuális életben. Ez a legnagyobb lehetőség egy kapcsolatban, amelyben kevés ember beszélt a tapasztalat a szexualitás. Egy házasságon kívüli kapcsolatban erekciós problémák is előfordulhatnak, általában a bűntudat miatt.
Traumatikus élmény
Negatív szexuális tapasztalatok a múltban, mint például a vérfertőzés vagy nemi erőszak, gyakran vezet merevedési zavar. Továbbá, események a nevelés is szerepet játszhat. Például, ha a szexualitás az oktatás negatívan jelölt, mert a tapasztalat a trauma a szexuális kérdések. Ez vezethet szexuális izgalom társított negatív tapasztalatok.
Az akarat, hogy sikerüljön
Amikor a férfi szexualitás gyakran jár az akarat, hogy sikeres. Azt akarják, hogy a nőjük élvezhesse és élvezhesse, lehetőleg szexuális közösülés közben. Ha tudják, hogy a legtöbb nő nem él át orgazmust szexuális közösülés vagy más szexuális stimuláció során, akkor azt nyomhatják és eltávolíthatják.
Apaság
Néhány pápának néha gondot okoz, hogy erekciója legyen. Ezt okozhatja a családi helyzet és a fáradtság nagy változásai, de az is, hogy nehezen találják meg a feleségük vagináját, miután látták a szülést, mint valami szexuális dolgot. A legtöbb esetben nem tarthat tovább néhány hónapnál.
Megoldás keresése
Ha merevedési problémái vannak, hogy hosszabb ideig, bölcs dolog, hogy egy találkozót az orvos. Együtt képesek lesznek meghatározni, hogy mi lehet az oka, és milyen kezelés a legmegfelelőbb ott.
Az idegszövet helyreállítása
Jó idegek szükségesek, hogy erekció. Egy erekció, hogy képes legyen, hogy az idegek a prosztatagyulladás, mert a jelek az agy, hogy a pénisz.
Radikális prostatectomy után kell egy ideg helyreállítási időszak, ami 6-36 hónap. Ebben az időszakban, sérült idegszövetek egy esélyt, hogy visszaszerezze.
Az első évben a műtét után, a legnagyobb felépülés, de az idegszövet lassan gyógyul, és hat hónappal a műtét után még mindig van hely a fejlődésre. A régi helyzet helyreállítása azonban szinte soha nem teljes. Nyugodtan várja a helyreállítás az idegszövet-ez azonban nem egy lehetőség, mivel több van szükség a megjelenése egy erekció, mint a jó idegek.
Merevedési szövet jó üzemi állapotban
Nem kevésbé fontos a megjelenése egy jó erekció barlangos szervek. Mivel a merevedési szövet a pénisz nem működik megfelelően végső soron a vérellátás a pénisz sérült, és felmerül az esélye az állandó merevedési zavar.
Amellett, hogy a javítás az idegek, így a merevedési szövet jó állapotban kell tartani.
A merevedési szövet a pénisz: használja, vagy elveszíti. A szex, a szex és az orgazmus fontos. Ésszerű, hogy nem sokkal a művelet után, hogy folytassa az áramlást. A pénisz, hogy stimulálja az erekció van is egy orgazmus. Még ha nem is akarsz szexelni. Ha nem, az állapot a merevedési szövet. És a merevedési szövetet, ami nem működik megfelelően, nem lehet megjavítani. A kamat nagyon magas.