10 tipp a fogyás

0
367
Szerencsére, meg kell, hogy lefogy harc nélkül. Ezek a praktikus tippek és trükkök költség fogyás sokkal kevesebb nehézséget. Javasoljuk, hogy kis változtatásokkal kezdjük. Emiatt több önbizalmat építesz, és sokkal több energiát kapsz az átalakuláshoz. Egy időben, egy éles átfedés csökkenti az esélyét a siker. Meg fogja találni, hogy az egészséges egyensúly, amely a hely az egészségtelen termékek, a magas szintű munka elégedettség. Az alábbiakban a fő afvaltips egy sorban:
Tipp 1: A reális elvárások, akkor megduplázza az esélyét a siker
Az egészséges életmód tanulása reális elvárással kezdődik, hogy mit mond, talán, és elfogadja azt.
De valójában mi?
“Kényelmes tippek és trükkök segítségével a fogyás sokkal olcsóbb.”
Van egy csomó kutatás végzett ebben a témában, és kiderül,hogy a legtöbb ember a felesleges súly, fogyás 10-15% – a A jelenlegi testsúly, ez nagyon is lehetséges, hogy lépést tartson. Legalább, ha megnézzük a hosszú távú (1-5 év). Most már 100 kg vagy? Akkor a súlya 90-85 kg tényleg chase. Ez nem az, amit sok kereskedelmi fél hisz. És ez a hamis ígéret az oka annak is, hogy gyakran rosszul sül el.
De úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy a megfelelő információval szolgáljunk, és nincsenek irreális elvárásaid. Azt tanácsoljuk, hogy olyan súlyra törekedjünk, ami megfelel Önnek, és amit támogathat. Mindenkinek van súlya, ami illik hozzá. Ezt is ‘set point weight’ – nak hívják. Lehet valami alatt ül, de nem túl sokat – különben lesz egy csomó erőfeszítést, hogy fenntartsák ezt a súlyt. Továbbá, ez jojo, (gyakran vonalak, majd újra érkezik), hogy megbizonyosodjon arról, hogy a beállított pont egy nagyobb súlyt.
Tipp 2: lehet, hogy még mindig egészségtelen élelmiszerek
Továbbá, fontos, hogy magad tagadjon semmit. Például, csokoládé megtalálható nagyon finom. A tilalom csokoládé biztos, hogy van egy vágy. Ezen kívül, egy véletlenszerű darab csokoládé tökéletes az egészséges étrend.
Tipp 3: válasszon olyan étrendet, amely megfelel az Ön testének és életmódjának
Javasoljuk, táplálkozás a test és az életmód. Ez a legkényelmesebb, hogy ezt az egy lépést, ahelyett, hogy a diéta. Sok diéta írni nagyon kevés kalóriát képest egy normális étrend, növeli az esélyét alultápláltság.Egy jó voorbeeldvoedingsschema lehet egy hasznos módja annak, hogy magad egy egészséges étrend tanulni. Ez a példa megmutatja, mire van szükséged, és hogyan változtathatod meg.
Ezen kívül, akkor továbbra is enni, amit szeretne. Hacsak nincs tele az új életstílusod. Ez nem olyan, mint egy diéta, ahol ideiglenesen feladod. Ne higgy a gyors javítások, hogy végül működni fog, de válasszon egy módja annak, hogy egy egészséges diéta az egész élet hosszú tartsa. Mivel ön egy egészséges afslankt módon, mi fog tanítani, egy ingyenes FIT-afslankplan. Itt ingyen regisztrálhat.
Tipp # 4: Kezdés kis változtatásokkal
Talán hallottál már a béka metaforáról. Ha békát teszel egy fazék hideg vízbe, és a tűzre teszed, verroert nem egy láb, és halálra főzöd a békát. De ha egy békát használsz forró vízben, az kidobja a szörnyet a vízből. Most azt javasoljuk, hogy ellenőrizze. De az alapötlet a változó szokásokra vonatkozik.
Mi emberek gyakran képtelenek vagyunk változtatni a szokásainkon. Különösen a nagy változások, amiket nehéznek találunk. Szóval kezd a kis változtatásokkal, hogy kisebb legyen az ellenállás. A kis változásoknak is nagy hatása lesz, például az alábbi példákban, Sander és Eveline.
Olvassa el, ahogy Sander vette
Sander akart futni 10 km hosszú ideig már nem. Nagyon vonakodott visszalépni. De nagyon kis lépésekkel kezdte. Az első edzés 1 perc futás és 1 perc séta volt. Aztán 3 perc futás, 1 perc séta, és így tovább. Ebben a pillanatban ez a futás szokássá vált, és 2017 nyarán lefutotta az első félmaratonját!
Így lett Evelyn
Evelynnek egy hétig cukor nélkül kellett innia a kávét. Evelyn napi 5 csésze kávét ivott, és 2 kockacukrot készített. Cukor nélkül a kávé ment körülbelül 110 kcal naponta!
“Kezdjétek kis lépésekkel.”
Várható, hogy a kávé nem lesz finomabb. Az első 3 nap volt elég nehéz váltani a fekete kávé. De 3 nap után könnyebb lett. Magabiztosabbá váltak, és teljesen beleszerettek ebbe az egészséges szokásba. Aztán a következő étkezési szokás címével kezdte.
Lépésről lépésre, ő maga tanult egy diéta, hogy tudják támogatni, és hogy ez megfelelő. Tehát ez az ő sikere a súlycéljában, hogy elérje és fenntartsa. Lehet, hogy nem iszol teát, vagy nem eszel cukrot, de túl sok a cukor. Akkor kényelmes, hogy összpontosítson a figyelmet erre a nem kívánt szokás. Szóval kezdjük a kis lépésekkel.
Tipp 5: jutalmazza magát a kívánt viselkedés
Self jutalom egy jó eszköz a kívánt viselkedés menteni. Tegyük fel, hogy egy hét cukor nélkül érlelődik a kávéjában, hogy megjutalmazza magát, mint egy este a moziban.
Tipp 6: készülj az ellenállásra
Ha le akarsz fogyni, az azt is jelenti, hogy el kell menned. Ez vezethet egyfajta veszteség és hiány az elején. Fontos ezt figyelembe venni. Észreveszel ellenállást? Olyan kicsi hang a fejedben, hogy a jó szándékaid mindig szabotálni akarják? Menj oda, ahonnan az ellenállás származik, mi az oka. Néha segít, hogy egy másik megközelítés, hogy eldöntse, hogy egy lépést vissza. Koncentrálj arra, hogy milyen előnyökkel jár, ha le akarsz fogyni.
Tipp 7: Gondolj a csapdák megoldására
Tegyük fel, hogy van egy szokása, hogy snacking, ha úgy érzi, stresszes. Az esély nagyon magas, hogy hamarosan lesz egy vágy a snack, amint a stressz ad esélyeket. A szokás megváltoztatása nehéz lesz. Ezért nagyon fontos, hogy felkészüljenek a nehéz pillanatokra. Szóval mit fogsz csinálni, ha valami édeset akarsz? Készíts egy B tervet, ami egy egészséges alternatíva, és eltereli a figyelmet az ételről. Aztán elgondolkozhatsz azon, hogy egy barát mit hív, vagy hova megy. Általában a késztetés a lopásra eltűnt.
8. tipp: a magatartási szabályok meghatározása, valamint annak figyelemmel kísérése
A szabályok (más néven gedragsdoelen) set and fenntartása segít lefogyni. Magatartási szabályok-A napi választás, a viselkedés, hogy, mint tudod, hozzájárul a cél eléréséhez, fogyás. Szóval lépésről lépésre egészségtelen vagy nem kívánt viselkedés, és új, egészséges szokásokat teremt. A mindennapi életben speciális műveleteket alakítson ki, és tartsa ezt a viselkedést minden nap, például egy jegyzetfüzetben, vagy akassza a listát a hűtőszekrényre.
Minta:
Most már Nem teszek cukrot a kávémba.
1. nap: sikeres
2. nap: sikeres
És így tovább.
Volt már egy hete cukor nélkül a kávéjában? Jutalmazd meg magad valami viccessel, mint egy magazin.
Tanács 9: ítélje el magát, ha hibát követ el, de emelje fel újra a szálat
Ne a ringbe dobd a törölközőt, ha visszatérsz a régi szokásaidhoz. Miközben megtanulod az új viselkedést, hibákat fogsz elkövetni. Vagy Einstein idézete.:
Mindenki, aki soha nem tévedett, még soha nem próbált ki semmi újat.
Amikor siklunk, fontos, hogy újra felvegyük a fonalat, és elemezzük, hogy miért romlott el. Akkor legközelebb találj ki valami jobbat.
10. tipp: professzionális útmutató használata
Nagyon értékes lehet szakmai útmutatást használni. Egy szakember, mint egy táplálkozási vagy gedragsexpert tud dolgozni veled, hogy melyik megközelítés a legjobb az Ön számára. Van a következő olvasata ezen az oldalon még mindig vannak kérdései, kérjük, ne habozzon a fórumon.
Amellett, hogy a fenti tippek, megtalálja az alábbiakban választ az összes fogyás kérdése. Ön is feliratkozhat ingyen a mi afslankcursus. Örömmel segítünk az úton, hogy egy egészségesebb súlyt!