10 INTELLIGENS SZERKENTYŰ AZ AKTÍV IDŐSEK

0
360
A technológiai fejlődés több kényelmet, több szórakozást és hasznos dolgot hoz nekünk. De minialkalmazások is hozzájárulnak egy jó, csípő vagy eigentijd érzés. Érezd jól magad.
tip1
Fizess arcfelismeréssel
egy nő képe pushpinokkal a gezichttechnologie jövőről? Nem. Az ING mobile banking alkalmazással. De lehet, hogy készen áll, hogy mutassa meg az alkalmazást, csak töltse le és telepítse. Nagyon kényelmes új fizetési lehetőségek. Google ING Face ID.
tip2
Robotok a házban
a kép egy robot plumeauuu megy az úton, és amíg te távol vagy, nem dolgozik, hanem robotstofzuiger egy tiszta otthon. Roomba még akkor is, ha nem otthon, azaz az alkalmazás a smartphone. Szóval egy vidám tangó óra után jössz, egy gondtalan otthon után. Robomop tagja a robot porszívó család, de alkalmas a kemény padló. Itt egy robot a gyepre, az ereszcsatornára, az ablakokra. Szintén van már egy szolgálati robot. Újításokat hajtanak végre az egészségügyi ellátásban, mert a technológia a jövő. Hogy többet tudjon meg a robotokról?
tip3
Teljesen automata gyógyszeres doboz
kép pillbox smsDeze automatikus pillbox támogatja a függetlenség és biztonság az emberek a normál időkben, a gyógyszerek kell venni. Elérhető 6, 24 vagy 28 gyógyszer naponta háromszor. Ha akarod, SMS-ekkel. A riasztás azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy a tablettákat kell venni. Kényelmes szervező és ébresztőóra egyben. Biztonságban és sok aggodalomtól kímélve.
tip4
Elmmate
kép a lelki szint a kulcs ernaastSleutel elfeledett? Elfelejtetted a telefont? Itt hagytad a tárcád? Menj végig az úton, és felejtsd el a fontos dolgokat. Van ma valami szép: MindMate egy új innováció területén otthoni automatizálás. Hála az Elmémmate lesz emlékeztetni, amikor a határán a tulajdon, hogy hagyja, hogy a legfontosabb dolgokat. Amikor kilépsz az ajtón, figyelmeztetést kapsz. Nagyon hasznos.
tip5
Hőmérő Intenet
A kép egy nő egy hőmérő, okostelefon Nokia Thermo Smart Temporal hőmérő tartozik, természetesen, hogy ezeket az okos szerkentyű. Egy egyszerű módszer a hőmérséklet mérésére felnőttek és gyermekek számára. Még csak nem is olyan ember, akinek láza van az érintéstől. A kísérő app nyomon követheti a történelem, valamint ad az app, ha egy orvos látogatása ajánlott. Innováció a távoli ellátás.
tip6
Tevékenység Figyelemmel Kísérése
watch picture with smart fit meter the erinDe Fitbit charge 2 tartja Önt egész nap a magasságban a műveletek. Akár a munkahelyen, akár az edzőteremben. A nagy képernyőn elolvashatja, hogy hány lépést tett meg, és milyen a szívverése. Ezen kívül elemzi a kalória-fogyasztást követő, alvó üzemmódot, valamint a megtett távolságot. A kísérő alkalmazás elemzi az összes adatot. Túl sokáig ültél sorban? Aztán felhívják, hogy sétáljon egy kicsit. Ellenkezőleg ad a tracker is, amikor pihenni kell dönteni. Hol lehet vásárolni.
tip7
GPS-és ébresztőórával ellátott óra 
Kép egy óra alarmTrek gyakran egyedül, de úgy érzi, hogy nem egészen biztos, vagy akár nem biztonságos? Vagy azon tűnődsz, hogy mit kellene tenned, ha egy darabod vezet, és hirtelen elesik? Érdemes vásárolni egy mobil personenalarm, mint például Wuzzi watch. Diszkrét és nem szégyenletes. Ezt közvetlen kapcsolatban állítja a szomszédaival, a családjával vagy a szakmai riasztórendszerrel. Egy jó szerkentyű, mint egy funkcionális innováció.
tip8
Intelligens vizes palack a kiszáradás
A kép egy kéz kezében egy okos üveg víz paktDe hidrát szikra egyike azoknak az intelligens kütyü egy önkéntes alkalmazás. Smart water palack által tervezett diákok nevében a Google. Az üveg világít, hogy emlékeztesse, mit kell inni. Csatlakozik a smartphone, amely nyomon követheti, hogy mennyit ivott. A Smart app, hogy győződjön meg róla, iszik elég vizet naponta kerül be, és nem szárad ki.
tip9
Életmód-ellenőrzés
nyissa meg a dobozt Sensora sensorenBijvoorbeeld fantasztikus Sensara technológia, mindenki számára elérhető. Az érzékelők segítségével, a szokásos viselkedését lakosok mérik a nap 24 órájában. Az öntanuló rendszer nagyon korai szakaszban érzékeli az eltéréseket a mintában, és megjegyzi a változásokat. A rendszer nem csak figyelmeztet, hanem proaktívan is működik. Itthon vagy, hogy vigyázz magadra. Nagyon hatásos azoknál a gyermekeknél, akik távol vannak a szüleiktől.
tip10
Meteorológiai állomás
image weerstationZullen van egy túra kerékpárral,vagy nem? Időjárás állomás Alecto WS-5500 egy nagyon pontos, professzionális időjárás állomás az árkategóriában. Több érzékelő helye is lehet egy időjárás állomáson. Szélérzékelővel rendelkezik, pontosan mérje meg a szélsebességet és az irányt. Ezen kívül az időjárás-állomás rendelkezik esőérzékelővel, a csapadék mennyisége centiméter  órában, naponta, hetente és havonta kerül mérésre. Emellett méri a légköri nyomást, a hőindexet, a páratartalmat, a hőmérsékletet és a hideg szelet. Még mindig több információra van szükség.
Hogy pénzt keressek.
Egy másik szép részlet június, hogy a technológia mögöttük is használják, hogy napelemek mérésére. Ez egy szép extra hatás, mert ha nincs napelemek, akkor nagyon pontosan meg lehet mondani, hogy hány modul kell használni az energiát pontosan. Ez teszi ideális módja annak, hogy a család egy fenntarthatóbb életet, függetlenül a pénzügyi megtakarítások, hogy logikusan eredmények.
A pénzügyi megtakarítások azt mondják: azt kérdezi, lehet, hogy kíváncsi, hogy June Energy maga megérdemli ezt a történetet. A Smart meterlezers 29 euróba kerül gáz-és villamos energia esetén, ha szeretné, 99 eurós waterlezerért is rendelhet (bétában). Automatikus mérés költsége 3,99 euró havonta, de ha még mindig, akkor őrült, ha nem is túlteljesítő ez tart összesen 5,99 € havonta. June Energy annyira hisz a koncepció, hogy az első évben winstgarantie Mer adni. Tehát, ha garantált, hogy kap visszatérítést az eredeti fiókok. Elég ok, hogy megpróbáljuk. Nézd meg ezt az innovatív belga cég, és használja ki őket!