10 intelligens kütyü az otthoni

0
378
Olyan házat akarsz, ami veled gondolkozik? Vannak elég okos szerkentyű elérhető, hogy az életed sokkal könnyebb csinálni. Ez a top 10. A kényelemnek a férfiakban kell lennie. Ezt szem előtt tartva egyre több innovatív terméket fejlesztenek ki és vezetnek be sikeresen. Az alábbiakban említjük 10 intelligens kiegészítések az otthoni. Növelje a lakóterületet, és növelje a tulajdon feletti uralmat.
1. Intelligens termosztát
Szép ház a voorverwamd házban. Intelligens termosztáttal felszerelve a kívánt hőmérséklet alatt. Továbbá, ezek hőmérséklet-érzékelők, hogy jelenlétét érzékelik. Ennek alapján, akkor előre programozza a termosztát közül lehet választani. Megfizethető megoldás, amely segít energiát megtakarítani.
2. Intelligens világítás
Szeretne dolgozni a kényelmes a saját kanapé háttérvilágítással? Az intelligens világítás a tökéletes megoldás. Győződj meg róla, hogy hazajössz a hideg és sötét téli hónapokban egy kivilágított házban. Emellett intelligens megvilágítást is kínál, amely lehetővé teszi a TV-hez vagy a riasztórendszerhez való csatlakozást, amely lehetővé teszi az intenzitást, illetve a színek változását.
3. Intelligens hang
Szeretné, hogy könnyen stream audio a 5.1 házimozi? Válassza a smart audio lehetőséget. A, többek között hangutasítások, akkor játszani zenét otthon, hogy alkalmazkodjon a hangulat. Hozzáférés a teljes zenéhez a különböző streaming szolgáltatások összekapcsolásával
4. Intelligens hűtő
Milyen király, ha a hűtőd Raktáron van, és tudod, mikor fogy ki a termék? Vagy ami még jobb, pont előtted rendeltem online. Egy okos hűtővel most már lehetséges. Ön is kap egy automatikus értesítést, ha a termékek rosszra fordulhatnak. És nincs társa? Ezután hagyja, hogy a bíróság épít a terv a kompakt a termékek rendelkezésre állnak a hűtőben.
5. Okos csengő
Akarod látni, hogy ki áll az ajtó előtt valahol és bármikor? Okos csengő az otthonodhoz. Értesítést kap a smartphone, hogy lehet nézni, sőt, real-time chat. Akkor nyissa ki az ajtót távolról (vagy nem). Ideális a biztonság az otthoni növelése csak korlátozott befektetés.
6. Intelligens napvédelem
Szeretné, hogy a nyugalmat távol otthon gondolkodás nélkül az előrejelzés? Smart vakok automatikusan mozog együtt időjárási körülmények között. Ezt olyan szenzorokkal csinálják, amelyek reagálnak az esőre, a napra és a szélre. Szóval nem kell aggódnod a nyári vihar miatt.
7. Szellemi biztonság
Védje meg magát játszhat ingyen az otthonában hiányában. Védje meg otthon egy intelligens riasztó rendszer. Ez a rendszer kombinálható a világítással és a csengővel. Bármikor láthatod, hogy mi történik az otthonodban, és hogy minden biztonságos-e. Értesítések fogadása előre meghatározott műveletek végrehajtása esetén, valamint az otthon hatékony védelme a behatolóktól.
8. Intelligens füstérzékelő
Mire jó a füst, ha nem vagy itthon? Mindegy! Érdemes vásárolni egy okos füstriasztó. Ez ad figyelmeztetéseket, ha füst érzékeli, akkor is, ha nem otthon. Az is lehetséges, hogy ellenőrizze a szén-monoxid, lehetővé teszi, hogy kommunikálni más intelligens eszközök otthon.
9. Intelligens robotok belül és körül az otthoni
Nem akarsz porszívózni vagy füvet nyírni? Hagyd, hogy a robot tegye meg helyetted. Robotstofzuiger és robotgrasmaier szenzorokkal és lézerekkel egy virtuális környezet, és biztosítják, hogy egy folt se legyen összekötve. Irányítsd a robot könnyen az app távolról. Hozzon létre egy pormentes padlót és tökéletes gyepet anélkül, hogy felállna a székéből. Fel a lábakat időben!
10. Intelligens kimenet
Van olyan felszerelése, amelyet nem használnak, függetlenül attól, hogy a home smart network csatlakoztatható? Nem probléma! Egy intelligens konnektor, akkor vegye berendezések elektromosság. Nem szuper high tech, hanem egy olcsó megoldás a távoli eszköz be-és kikapcsolására.
A jövő intelligens készülékek az otthoni?
Mit hoz a jövő az intelligens Kütyük tekintetében? Az advent az “Internet of things” jelenik meg egyre több új termékek. A következő lépés az e termékek közötti ésszerű együttműködés. Emiatt a megoldások végtelenek, és a termékek eljutnak oda, ahol jelenleg nem tudunk gondolkodni.
Ön, mint egy tech-hozzáértés fogyasztó most már több termék az otthonában, hogy használja a mesterséges intelligencia. Akkor miért van még mindig bekapcsolva a villanyóra? Ez az ötlet áll az innovatív induló júniusi energia mögött, amely Antwerpenben alapul, már több mint 2,5 millió eurót tett ki a tőkében, hogy mi, mint energiafelhasználók, mindig a legjobban megfeleljünk a rendelkezésre álló energia képleteknek.
Ez így működik: June intelligens meterlezerekkel pontosan látni, hogy mikor és mennyi erőt használtál. Hogy az olvasók talpra állítottak. Amíg van egy kijelző a mérő, hogy a szemed tudja olvasni, tud meterlezer, hogy is. Létezik OCR (optikai karakterfelismerés) használata a számok olvasásához.
Teljesen automatikus mentés
Az adatok a mérő akkor biztonságos módon átirányítja az online platform. Ott lehet kapni az összes rendelkezésre álló információt megtekintésére, így kap egy nagyon jó ötlet a saját fogyasztás, és hol pontosan a csúcs sit. De jó, hogy a smart meters Igen, Nem?
A júniusi ragyogás az, hogy van valami nagyon különleges, amivel az információ készül. Öntanulási algoritmusok, amelyek megvizsgálják az összes energia-szolgáltató sebességét, és meghatározzák, hogy melyik a legjobb az aktuális energiafogyasztás beállításához. Ami önmagában is fantasztikus, és pontosan az a fajta funkció, amely nem szerepel a tervek szponzorált smart meters.
De most ez tényleg zsír: nem csak June tudja megmondani, hogy melyik szállító a legjobb az Ön számára, a cég akkor megszervezi az összes változást anélkül, hogy bármit! Logikusan, mindig kap az utolsó szó, ha akarod, de unalmas részleteket, hogy nem akar csatlakozni az üzlet júniusig az Ön számára rendszeresen. Teljesen automatizált is lehet, ahogy azt is, hogy pontosan meg lehessen határozni, mely energiacégeket szeretné kizárni, illetve hogy milyen mértékben fontos Önnek a zöld energia.