10 erectilis dysfunctio

0
437
Mit csináljak?
Ahogy egy személy öregszik, növeli az esélyét a merevedési zavar. Ez egy tisztán fizikai kérdés. Vagy nem? És mi a teendő?
1. Milyen gyakran fordul elő merevedési zavar?
A kortól függ. Három holland tanulmány azt mutatja, hogy a holland emberek átlagosan 14% – a szenved ebben a betegségben. Ez a szám kevesebb, mint 5% fiatal férfiak esetében, 14% a 41-50 éves korosztály esetében, 30% a férfiaknál 51-70, sőt 42% a 71-80 éves korcsoport esetében. Csak néhány ember megy orvoshoz. Még mindig nincs négy a több ezer konzultációból, hogy megvitassuk az erekciós problémákat. Nem csak a szégyen miatt, az idősebb férfiak kevésbé érzik problémának, és nem kérnek segítséget.

2. Mi az?
Hivatalos meghatározás: állandó vagy ismétlődő képtelenség, hogy egy erekció, vagy fenntartani elég a szexuális tevékenység. Az erectilis dysfunctio szabványának leírása, ahogy a hivatalos név is mutatja, szerepel a holland családorvos társaság irányelveiben. Az irányelv 2008-ban jelent meg, és ez az első a háziorvosok számára ebben a kérdésben.
3. Mi okozta?
Az erekciós problémák lehetnek fizikai vagy pszichológiai okok, vagy a kettő kombinációja. Egy fiatal korban, hogy játsszon a pszichológiai befolyás gyakran nagy szerepet játszanak, egy későbbi korban, a fizikai problémák nagyobb valószínűséggel. A problémák pontos jellege tisztázhatja az okot. Ha azonban a szóban forgó férfi maszturbálás közben okktenderektiát és erekciót okozhat, és a problémák hirtelen kezdődnek, azt jelzi, hogy túlnyomórészt pszichológiai okból, mint például a szexuális teljesítmény vagy a szorongás iránti bizalom hiánya miatt. A problémák sokkal fokozatosan kezdődnek, és hiányzik az ostenderet és az erekció maszturbálás közben, akkor ez elsősorban a fizikai ok sokkal nyilvánvalóbb, például kevesebb, mint a jó véráramlás a pénisz.
4. Mi legyen a pszichológiai okokkal?
Szerencsére, nagyon is. Az orvos először megpróbálja használni az információt, majd felhívja, hogy megoldja a problémát. Arra hivatkozik, hogy a természetes tény, hogy az erekció kevésbé nehéz a korral, kevésbé hosszú, és a következtetések nehezebbek. És a szorongás ott van: semmi sem nyomorék, hogy egy jó erekció, mint a félelem, nincs erekció az Ön számára. A kísérő interjúk során orvoshoz, stresszhez vagy fáradtsághoz lehet fordulni, ami hozzájárulhat a problémákhoz, illetve ahhoz, hogy hogyan lehet tenni valamit. Emellett a (szexuális) kapcsolatokat is megvitatja: az erekciós problémákban partnerként kapcsolati problémák állnak fenn, valamint milyen elképzelései és elvárásai vannak a szexszel kapcsolatban? Ez segít tisztázni minden félreértést, mint például, hogy az izgatottság mindig azonnali erekciót okoz. Ezen kívül vannak minták, mint például a rutin rendszeres előjáték, amely már nem elég, hogy egy erekció, szünet, és állítsa be az elvárásokat. Az orvos fogja ezeket a beszélgetéseket, egyébként, általában nem maga fut, hanem a betegek küldeni a szexológus. Néha a tabletták erekció segít néhány kép és szorongás megtörni.
5. És a fizikai problémák esetén van tablet?
Igen, de nem egyedül. Továbbá, ha az ok fizikai, az információ fontos, például, hogy elvárások: 60 ember általában sima, nehéz erekció, mint 35 ember, csak hogy néhány. Ha a gyógyszer hatása kisebb, majd további beszélgetés, útmutatást nyújt megoldást.
6. Mit tehet egy ember?
A legfontosabb, hogy továbblépjünk. Ez az egyetlen olyan intézkedés, amely a tudományos kutatások szerint segít az erekciós problémák megoldásában. Egyéb intézkedések, mint például a dohányzás abbahagyása vagy fogyás, garantálja azonban, hogy a rendellenességek nem romlanak, de nem vermínderen. A több testmozgás jót tesz az ereknek, a nagy erek pedig nagyon fontosak a jó erekció kialakulásához. A dohányzásról való leszokás és az elhízás elleni küzdelem szintén jó a vérkeringésre, de a dohányzást és az elhízást okozó károsodást nem olyan könnyű visszafordítani,sem az erekciós problémák megoldásában. By the way, “gyakorlat több” – az, hogy ragaszkodjon a standard 30 perc egy nap közepesen intenzív mozgások. Ezért nincs is edzőterme!
7. Meg tudod várni, hogy bekapcsoljon?
Meg tudod csinálni, de az esélye a siker nem nagy. Az idősebb férfiaknak gyakran vannak problémáik, csak az öregedéstől. A fiatal férfiak, akik gyakran pszichológiai oka a játék, a problémák súlyosbíthatja a szorongás, azok idővel egyre erősebb és erősebb. Röviden: minél hosszabb a merevedési probléma létezik, annál nehezebb visszafordítani a helyzetet. De még mindig jobban szeretnék egy terapeutát.
8. De hogy kezdhetsz egy orvossal ilyen ügyben?
A doktor nem lepődne meg, ha a szexualitásról kérdezne. Az orvosok tudják, hogy bizonyos betegségek vagy gyógyszerek befolyásolhatják a libidót, a libidót, vagy a felálló képesség, kivéve, ha tudják, hogy az idősebb férfiak gyakran merevedési zavar. A probléma gyakran az, hogy mind a gp, mind a beteg alatt kerülni. Az orvos legyen elég szakmai, hogy fontolja meg, de a beteg is felelős panaszok jelenteni, ha van.
9. Igaz, hogy a legvalószínűbb, hogy szívbetegsége van, ha merevedési zavarai vannak?
Igen, az, de az esély csak egy kicsit nagyobb. Valaki, aki merevedési zavar konzultáció, akkor is nem azonnal vizsgálja meg a szív-és vérkeringési problémák. Igazából, leginkább fordítva. Például, valaki, aki már volt egy szívroham úgy tűnik, hogy már keringési problémák, ami szintén növeli a valószínűségét merevedési zavar. Ugyanakkor gyakran fél a szex által okozott erőfeszítéstől, és attól, hogy a félelem súlyosbíthatja a problémát. A tudat, hogy a félelem gyakran csökken. Jó tudni: a szex mozgás és jót tesz a szívbetegeknek!
10. Például, ha Ön cukorbeteg, forduljon orvoshoz automatikusan erekciós problémák?
Van rá esély, igen. De azok az emberek, akik más körülmények között, ahol a valószínűsége az erectilis dysfunctio növekszik, mint a depresszió antidepresszánsok, cardiovascularis betegség elleni gyógyszerek magas vérnyomás vagy más krónikus betegségek, meg fogja kérdezni, ha van bármilyen probléma. Gyakran vannak problémáik, de nem beszélnek róla. A háziorvosok megpróbálnak kapcsolatba lépni velük, arra kényszerítve őket, hogy közvetlenül kérjék meg őket. De természetesen nincs kérdése, ha nem akarja, vagy ha merevedési zavara van, de ez nem probléma. A jó dolog, természetesen: ha azt szeretné, hogy ez a kérdés valaha is felmerült, akkor tudja, hogy az orvos nyitva egyébként.